søndag 10. november 2013

Novemberhelg

Helg igjen? Var det ikke det akkurat? Dagene går i rasende fart, og spesielt nå i eksamenstiden når man stort sett gjør akkurat det samme hver eneste dag. Ekstra godt er det da når helgen kommer, i hvertfall hvis man setter av tid til å gjøre litt annet enn bare eksamensrelevant jobbing.

For å skape lyspunkt i en ellers travel tid, er det viktig å planlegge hyggelige ting man kan se frem til gjennom uken. Og det var akkurat hyggelige ting denne helgen ble full av. Fredag kveld ble tilbrakt på sofaen sammen med to gode venninner. Vi laget middag med laks, brokkoli og byggris, og selvfølgelig nøt vi den med gullrekka på TV-skjermen. Det gjør ordentlig godt for både kropp og hode å bare ligge langflat på sofaen innimellom.

Herlig start på dagen med kaffekopp og
koselige telys
God og sliten etter artig spinningtime
lørdag morgen



























Lørdag morgen var jeg så heldig å få være vikar for Mari R på SpinIntervall1 på Dragvoll. En herlig gjeng møtte opp til timen, og det ble en ordentlig kickstart på lørdagen! Etter spinningtimen gikk turen ned til Portalen hvor et lite knippe av instruktørene samlet seg til møte for å diskutere diverse ting som opptar oss. En engasjert gjeng med mye på hjertet, og slike møter har vi for å kunne snakke om ting som er bra, ting vi synes kan bli enda bedre, og ikke minst for å ta opp bekymringssaker med de tillitsvalgte.

Fine Synnøve på plass i resepsjonen på Dragvoll
Engasjerte instruktører samlet til møte
Flotte herrer møtte opp og underholdt på Portalen!
Helene smiler til alle og en hver som befinner seg på Portalen denne lørdagen

Etter møtet tok jeg turen til Ikea sammen med min gode venninne Elise. Det er travle tider, og man får ikke sett alle man har lyst til like ofte som man ønsker, og hva er vel ikke da mer praktisk og effektivt enn å slå sammen kafébesøk og handling på Ikea? Litt mindre effektiv blir kanskje selve handlingen når man skal prate samtidig, men på en lørdag formiddag spiller det ikke så stor rolle.

Godt med en pause!

Ellers gikk ettermiddagen med til skolearbeid, forberedelser til morgendagens tapaskveld (oppskrift finner du her) og reiseplanlegging og fruktsalatspising med vakre Christel.

Få og enkle ingredienser...
.. ble til smakfulle fylte sjampinjonger - godt og sunt!

Kveldskos
Søndag bringer mer skolearbeid, og ett av ukens treningshøydepunkt: Dobbeltime på Portalen! Jeg gleder meg veldig både til SpinIntervall2 kl 16.00 og Pump kl 17.15 med spreke og treningslystne deltagere! Håper vi sees der :)

Fra i morgen av har Elin K en ny uke med gjesteblogging, og det blir spennende å se hva hun finner på denne gangen!

Så minner jeg også om SpinMaraton kl 10.30 førstkommende lørdag på Portalen! For mer informasjon om happeningen, sjekk ut hjemmesiden vår.

Ønsker deg en fortsatt strålende dag!

Nina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar