søndag 30. oktober 2011

Workshop

Denne helgen har instruktørene hatt workshop i gruppetimene Kick-off og HardCore, et internt kurs der målet har vært å terpe teknikk og øke øvelsesbanken. Begge timene er populære i SiT, så vi skulle hatt flere av de på timeplanene, dermed også flere instruktører som har grunnlag for å ha timen. Workshop er da veldig nyttig for å dele erfaringer og kunnskap.

Lørdag: Kick-off!

Kick-off er en kondisjonstime, lagt opp på samme vis som Puls. Trinnene er enkle og inspirert av kampsport med mye slag og spark (skyggeboksing).

Katrine i farta!

Power-Christine!

Silje Y. slår fra seg :)


Søndag: HardCore!
HardCore er en styrketime med innslag av høy puls. Øvelsene skal være tilrettelagt for å trene kroppen til øvelser man gjør i hverdagen - ofte sammensatte bevegelser som krever aktivering av kjernemuskulatur (core) samtidig som at armer og bein gjør bevegelser. Timen er en fusjon av mange ulike, og du kan finne elementer av den tidligere gruppetimen "Bootcamp". Som navnet tilsier skal dette være en hard time! Likevel er det lagt opp til nivåforskjeller, så alle kan finne et passende nivå å jobbe på. 



Deilig å ta lunch på det fine personalrommet på Portalen :)



Dagens gjeng: Emeli, Jakob og Anneli bak, Christine og Christel, Klara og Camilla, og meg.


Hva synes du om Kick-off og HardCore?

1 kommentar:

  1. Tøffinger! Absolutt favorittimer hvor man virkelig får tatt i og slått seg løs;)

    SvarSlett