mandag 29. februar 2016

TRX-Styrke

God mandag, sprekinger!

Vi kickstartet uken med å lansere vårt splitter nye timekonsept TRX-Styrke i dag. 12.30 gikk aller første time av stabelen, og spreke og flotte Ane instruerte oss gjennom 45 tunge og effektive minutter. 

Flinke Ane instruerer!
Helt full time - det er gøy!
På starten av timen fikk vi god instruksjon i hvordan slyngene skulle brukes, justeres og tilpasses eget nivå. Under oppvarmingen på ca 10 minutter gikk vi gjennom alle øvelsene som skulle brukes i løpet av timen, slik at vi allerede da fikk kjenne på og teste ut de ulike øvelsene vi skulle bruke i hoveddelen.

Pushups i slynge - utfordrene og tungt
Hoveddelen på Ane's time bestod av fire arbeidsbolker, som hver inneholdt 2-3 øvelser som ble jobbet gjennom i 2-3 serier. Vi fikk arbeide med både knebøy, utfall, pushups, hamstring curl, ab crunch og mange flere og gode øvelser. 

Ane demonstrerer ulike nivå av hamstring curl 
Hamstring curl til krampa tar deg!
Fikk du ikke plass på timen i dag så har du en ny mulighet både på onsdag og på søndag, og siden det er to og to instruktører som deler på hver time, er det Caroline K som er nestemann ut på mandagstimen i uke 10. 

Tommel opp for TRX-Styrke!
Caroline er klar for time neste mandag!
Tommel opp for slyngetrening! Dette var virkelig en god time hvor vi fikk jobbet oss gjennom hele kroppen med kontrollerte og samtidig utfordrende øvelser. 

Ha en fortsatt sprek dag!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar