søndag 6. mars 2016

Nytt treningssenter på Moholt

God søndag, sprekinger!

Gladnyhet: I løpet av sommeren har vi planer om å åpne et helt nytt treningssenter på Moholt. Dette blir vår femte treningssenter, og vi gleder oss veldig!

Det bygges for øyeblikket nye studentboliger på Moholt, og vi har fått grønt lys til å utforme et nytt treningssenter i sokkelen på det ene boligtårnet. Det nye senteret vil bli utformet litt slik som senteret vi åpnet på DMMH i fjor vår, hvor det blir lagt opp til egentrening med frivekter, styrkeapparater og kondisjonsavdeling. 

Det vil også bli utformet et uteområde for trening, hvor det blant annet blir satt opp en buldrestein. Innendørstreningen blir som vanlig for de som har medlemsskap hos oss her i Sit, mens utendørsområdet kan benyttes av absolutt alle. 


Byggingen på Moholt er godt i gang - vi gleder oss til nytt treningssenter!

Har du lyst til å lese mer om byggingen av de nye studentboligene kan du ta en titt på denne linken.

I anledning sammenslåingen med Ålesund og Gjøvik bytter Studentsamskipnaden i Trondheim navn til "Studentsamskipnaden i Ålesund, Gjøvik og Trondheim", og det korte navnet SiT blir nå byttet ut med Sit. Ingen stor forskjell her, men kan være greit å vite at Sit nå er et egennavn med kun stor S. 

Ha en fortsatt sprek og fin søndag - nyt den!

Klem Nina

1 kommentar:

  1. Kan beboere på moholt studentby bruke treningssenteret uten medlemskap i sit?

    SvarSlett