lørdag 26. mars 2016

Påskehilsen

Endelig er påskeaften her, den store dagen for påskeskirenn og påskeegg! Jeg har de siste dagene hørt rundt med noen av kollegaene mine her i Sit Idrett for å finne ut hvor de er og hva de gjør nå i påsken, og selvfølgelig hva som gir de ordentlig påskestemning. I tillegg har de sendt meg flotte påskebilder - ta en titt på innlegget under for å finne ut hva de gjør i påskeferien sin!

Navn og stilling: Amalie, spinninginstruktør

Hvor befinner du deg akkurat nå? Er på familieferie i Israel.

Hva betyr påske for deg? Det betyr familieferie, skitur, hytteliv, appelsin og kvikklønsj, og ikke for å glemme brilleskille. Føles litt rart å være i Israel hvor det verken er skiføre eller kvikklønsj, men brilleskille skal jeg klare å få til i år også.

Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Vi har vært i Israel i snart en uke, og har noen dager igjen. For øyeblikket befinner vi oss ved dødehavet. Vi har vært i Tiberias, Jerusalem, Bethlehem og Eilat. Israel er et veldig fasinerende land, absolutt verdt besøket.

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Spise påskegodt i solveggen. I år har jeg byttet ut påskeegget med hummus og falafel, men blir dessverre ikke helt det samme ;)


Navn og stilling: Tone, spinninginstruktør og treningsveileder.

Hvor befinner du deg akkurat nå? Nå er jeg på sætra på Fåvangfjellet, midt mellom Kvitfjell og Skeikampen - og har akkurat vært ute på skitur i helt greit påskevær.

Hva betyr påske for deg? Påske for meg betyr avslapning, skiturer og kvalitetstid med familien.

Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Jeg har gått noen fine skiturer, fått slappa godt av - og vært sammen med gode venner som også er hjemme i påsken. Planene videre er nok mer skiturer og å lade batteriene litt ekstra til masterskriving etter påske!

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Det som gir med skikkelig påskestemning er appelsin, Kvikklunsj og lukta av solkrem! Det kombinert med solskinn og trikkeskinner og perfekt skiføre i fjellet er den beste oppskrifta på påske. I tillegg er det alltid god stemning å komme hjem til Gudbrandsdalen og møte venner og familie.Navn og stilling: Marit, jobber i resepsjonen på Portalen.
Hvor befinner du deg akkurat nå? Akkurat nå sitter eg på den koseligste hytten på Kvamskogen og venter på at startskuddet for Påskerennet 2016 skal starte.
Hva betyr påske for deg? Påske for meg er lammelår, rødvin og fyr i peisen, krimbok, viggo valle og unge inspector Morse.
Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Vi er en vennegjeng som har inntatt den vestlandske fjellheimen for å nyte noen fine dager sammen disse påskedagene.

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Planene er å komme seg opp på Solhellanuten med utsikt over Hardangerfjorden på fjellski. Og brilleskille såklart!
Navn og stilling: Stine, spinninginstruktør

Hvor befinner du deg akkurat nå? Akkurat nå er jeg i Stavanger hvor jeg er oppvokst. Reiser videre til familiehytta i Sirdal i morgen (torsdag), en flott plass ca 12 mil nordøst for Stavanger.­­­

Hva betyr påske for deg? Påske for meg er først og fremst familietid, og ettersom familien bor 90 mil unna til vanlig er det viktig å få litt tid med familien i løpet av påsken. Ellers er alltid påsken reservert for skitur, aller helst på tur med pulk og telt. Påsken for meg er hellig. Jeg får gjøre det jeg liker aller best – å gå på ski – sammen med de jeg liker best.

Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Planen for påsken var å dele i to. Først en seksdagers skitur til Sylan for deretter å reise hjem til Stavanger og Sirdal. Det ble en ufrivillig bypåske første delen av uka ettersom snøvær og vind rundt om 20 m/s gjorde det lite trivelig å dra på tur. Selv om det nok ikke blir en vane, var ikke bypåske så ille som fryktet takket være en kjæreste som lager god mat, ei god venninne og spinning+yoga på sit. Jeg fikk også endret flybilletten min slik at jeg kom meg til Stavanger tidligere enn planlagt. Nå ser jeg frem til fire dager på fjellet med (forhåpentligvis) sol og lange skiturer :)

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Fregner, solbrilleskille, høydemeter og påskeegg. Og appelsiner! De blir bedre og bedre i ukene før påske, og da gleder jeg meg sånn! Og å pakke pulken. Gleden over å kunne ha med overfylt påskeegg, rødvin, solo og andre godsaker på tur er stor. Er man skikkelig heldig er det også sol, vindstille og bra skiføre. Uansett er livet alltid best ute.


Navn og stilling: Christian, resepsjonist

Hvor befinner du deg akkurat nå? Akkurat nå sitter jeg på bussen fra Oslo til mitt kjære Bamble.

Hva betyr påske for deg? Påske betyr for meg forlatelse og tilgivelse, vi feirer høytiden der Jesus døde for våre synder. Ellers er jo også synonymt for meg med lange dager på ski, hyttekos, appelsiner, kvikklunsj, familietid og avslapping i solveggen.

Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Jeg har frem til nå vært i Jotunheimen og gått toppturer med brodern min og venner, i blandet vær; der vi har opplevd alt fra skyfri himmel til white-out med 15-20 meter sikt og 20 sekundmeter motvind. Videre skal jeg hjem til resten av familien, slappe av med venner og få noen gode treningsøkter.

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Det som gir meg ordentlig påskestemning er å være på fjellet og sitte i solveggen med venner eller familie etter en lang dag på ski og spise appelsin.

Navn og stilling: Ida-Malene, instruktør (Puls på gløshaugen).

Hvor befinner du deg akkurat nå? Hjemme hos mamma og pappa i Namsos. 
Hva betyr påske for deg? Påska er ei fin tid for å koble av og lade opp batteriene. Jeg forbinder påska med skitur med obligatorisk kvikklunsj og appelsin i sekken, sammen med familien og firbeinte venner. 
Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Jeg har tilbringt de første dagene i påska på Oppdal sammen med kjæresten og familien hans. Der har vi stått på slalåm og gått på skitur. I tillegg har det vært masse hyttekos og koselige fellesfrokoster før vi har tilbringt dagen ute med ulike aktiviteter. Planen videre er å være hjemme sammen med min egen familie og spille masse brettspill. Om været tillater det blir det kanskje noen flere skiturer :)
Hva gir deg ordentlig påskestemning? Det å være innkledd med ullklær og ullsokker, etter en dag ute i snøen, vente på påskemiddagen mens en spiller kortspill eller brettspill, og kjenne at skuldrene er senket.


Navn og stilling: Audun, Instruktør (TRX og smidig)

Hvor befinner du deg akkurat nå? På hytta i Lille Ropelv, 30 min kjøring fra Kirkenes.

Hva betyr påske for deg? Ferie! Det å slappe av på hytta med familien og bikkja, med god mat og drikke, er for meg den beste måten å koble av på.

Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Det har for det meste gått i kortspill, skiturer og sauna. Planen videre er å slå Resepsjon-Svenn i sjakk over nettet. Viktig viktig!

Hva gir deg ordentlig påskestemning? Det å knuse mine søstre i alle konkurranser og spill gir veldig god stemning. Helt klart at minstemann har mye å ta igjen for all erting i barndommen. Andre ting er så klart den grusomme påskepynten man laget som barn, som selvfølge pryder hytta på denne tiden av året.

Navn og stilling: Anna Helene, spinninginstruktør
Hvor befinner du deg akkurat nå? Akkurat nå er jeg en tur hjemme i min kjære hjemby, okka by --> so called Egersund.
Hva betyr påske for deg? Påske for meg betyr hyttetur med familie, kjæreste og sol kombinert med SKI SKI SKI!
Hva har du gjort så langt, og hva er planene videre for ferien? Til nå har jeg vært på hytta med familien. Her har jeg gått på langrennsturer i solskinn og flotte påskeforhold hver eneste dag! Nå er det tid for sosialisering med kjæreste og venner hjemme i okka by :)
Hva gir deg ordentlig påskestemning? Langrennsturer i heiene på Krågeland (i nærheten av hytta) i solskinnsvær!! God påske adle i hob!

Anna Helene (t.v.) koser seg med venner og ferie!

Det er mye spennende og morsomt dette utvalget av mine fine, spreke og flotte kollegaer gjør i påskeferien! Håper DU fortsatt koser deg med ferie, og bruker de siste dagene til å lade opp batteriene og fylle på med energi frem til hverdagen starter igjen! Så sees vi på treningssentrene våre til uken!
Fortsatt god påske fra alle oss her i Sit Idrett :)
Påskeklem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar