fredag 1. april 2016

Velkommen tilbake!

Påskeferien er dessverre over for denne gang. Men jeg håper du har hatt en fantstisk ferie med sol og varmegrader, god mat inkludert kvikklunsj og appelsiner, og ikke minst lange skiturer enten det er nedover eller bortover. 

Eller kanskje du har ligget på en strand langt, langt borte og samlet energi i palmesus og varme bølger? Uansett hvor du har vært, eller hva du har gjort, håper jeg nå at kroppen din er fyllt opp av nytt pågangsmot og nye krefter slik at du kan ta fatt på perioden frem mot sommerferien med godt humør og massevis av energi! 


Forran oss venter snart både masterinnspurt for enkelte og eksamenstid for andre. Tiden fremover er en periode som for mange preges av stress og bekymringer over alt for mye pensum, og alt for lite tid til alt det andre man også har lyst til å gjøre. Påskeferiens slutt kommer overraskende brått på, i år igjen. 


Men hvis du husker tilbake til samme periode i Trondheim i fjor, eller i forfjor, eller til og med året før der, så husker du kanskje at april, mai og juni måned her i byen stort sett har vært preget av solskinn, vårtegn og varmegrader - og det kan man jo ikke annet enn glede seg til! Det er ekstra deilig å ta pause fra lesingen når solen skinner utenfor, og du kan sette deg ned med en kaffekopp, lunsjen din eller en is for å nyte solen en stund.

Selv om det snart er eksamenstid, har vi også mye vi kan glede oss til i ukene fremover. Ikke minst er det snart duket for nok en omgang med Sit Benefit - vårt årlige veldedighetsarrangement. Mer informasjon om det kommer på bloggen når det nærmer seg!


Da er det bare å ønske dere alle en god og sprek helg!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar