fredag 29. april 2016

Eksamenstimeplan

Hei hvor det går - nå er det endelig vår! Og det betyr selvfølgelig at vi her i Sit Idrett straks går over til den velkjente eksamenstimeplanen. For deg som trener her hos oss byr det ikke på så veldig store endringer, men for ukene vi nå går inn i kan du plukke med deg følgende:

1) De to deilige timekonseptene våre EksamensYoga og Flyt er tilbake på timeplanen.
2) Vi introduserer et splitter nytt timekonsept; AktivUte.
3) Det er endringer i åpningstidene på helligdagene i mai.
4) Noen få av timene våre faller bort, men det er fortsatt utrolig mye å velge mellom hver eneste dag.
5) Og for tredje året på rad kjører vi på med treningskampanjen #eksamens10 for å hjelpe deg med å komme deg på trening også i eksamenstiden.

Så, fra og med mandag 02. mai til søndag 29. mai ser timeplanene på Dragvoll, Gløshaugen og Portalen slik ut:
Dragvoll


Gløshaugen


Portalen


AktivUte er et helt nytt timekonsept hvor terskelen for å delta er lavere enn noen gang. Timen finner sted utendørs i Høgskoleparken, og du kan til og med være med uten å være medlem i Sit! Mer om timen kan du lese her, og så kommer det litt mer informasjon på bloggen over helgen.

Oversikt over åpningstidene for mai måned ligger nå på hjemmesiden vår, merk deg både kortere åpningstider enkelte dager, og stengte sentre for eksempel på 17. mai. 

Og igjen kjører vi på med treningskampanje nå i vårmånedene for at du skal få litt ekstra motivasjon til å komme deg på trening også i eksamenstiden. For vi vet jo alle sammen hvilke utelukkende positive effekter trening og fysisk aktivitet har på både kropp og hode. Mer informasjon om dette kommer også neste uke, men oppstart er allerede førstkommende mandag.

Ha en strålende fredag - og ikke minst en super helg!

Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Hei! I got very enthusiastic when I saw the exam's schedule. However to my disappointment the yoga class today at Portalen was difficult to complete, and by all means I would characterize it advanced. According to the info one doesn't need earlier experience but I seriously doubt it. Maybe if the instructor focuses more on the relaxing part of yoga and less of the acrobatics would serve the us better.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hello, Maria. Sorry for the late reply. I would recommend you to contact the administration on the email idrett@sit.no and tell them about your concerns. And I hope that they will find a solution to your problem :) Nina

      Slett