tirsdag 19. april 2016

Gruppetimebooking på 1-2-3

Gruppetimene våre her i Sit er mer populære enn noen gang, og det gjelder både spinnigtimene våre, saltimene våre og ikke minst yoga-timene våre. 

Den økende populariteten blandt dere, våre spreke, ivrige medlemmer, går så raskt at det er vanskelig for oss som jobber her i Sit å henge med i svingene. 


Så, for at ting skal gå smertefritt, raskt og effektivt, får du her en kjapp innføring i hva du skal gjøre fra A til Å når du planlegger å være med på en av våre gruppetimer:


1) Book time på nettet. Bookingen vår åpner klokken 21.00 på kvelden to dager i forveien, noe som betyr at om du ønsker å dra på time på mandag, så åpner bookingen lørdag klokken 21.00, ønsker du å dra på time på tirsdag, så åpner bookingen klokken 21.00 søndag kveld, og så videre - dere skjønner greia. Besøk www.sit.no/trening/gruppe for å booke. 


2a) Har du fått plass på timen? Møt opp minimum 5 minutter før timen begynner, og registrer kortet ditt både i resepsjonen og i bookingterminalen. Du får da ut en bookingbekreftelse i bookingterminalen som du tar med deg. Slik bekrefter du bookingen din. 

2b) Har du ikke fått plass på timen, men står på venteliste? Da må du møte opp minimum 15 minutter før og registrere kortet ditt både i resepsjonen og i bookingterminalen, da beholder du plassen din på ventelisten. 5 minutter før timen slippes plassene til de som ikke har møtt opp. Så vent tålmodig.

2c) Har du ikke meldt deg på en time online, men ønsker å være med når du har kommet til senteret? Registrer kortet ditt både i resepsjonen og i bookingterminalen. Her kan du både velge å bestille plass på en av timene som er ledige, eller sette deg på venteliste på en av de som er fulle. Er timen ledig er det bare å ta med den hvite lappen og gå på time, og har du satt deg på venteliste må du vente til 5 minutter før timen og se om du får plass. 


Her kan du reservere plass på ledig time eller sette deg på venteliste.

3) Når du har hentet ut bookingbekreftelsen, som er den hvite lappen du får ut av bookingmaskinen, tar du den med deg og leverer den til instruktøren når du går inn i en av salene våre. 


Slik skal det gjøres; gi den hvite lappen til instruktøren når du kommer på time!

På denne måten kan vi som instruktører ha oversikt over at alle som møter opp på timen har fått plass, slik at ingen som ikke har fått plass tar plassen til noen som egentlig har gyldig bookingbekreftelse. Dette er ikke fordi vi ønsker å være kjipe, eller fordi vi ønsker å kaste ut folk fra timene våre, men rett og slett for å passe på at de som har fått plass får være med på timen. Og så er det dessverre slik at når det for eksempel på spinning er 50 plasser på timene på Portalen, så er det rett og slett fordi det er 50 spinningsykler. Samme med bosutimene, det er fordi det er et visst antall bosuballer i salen, og slik er det for alle de andre timene våre også. Det er en grunn til at vi har satt maks kapasitet på det antallet vi har, selv om vi alltid skulle ønske at absolutt alle som ville kunne være med på timene!

Andre regler for bookingen vår finner du her.

Håper denne oppsummeringen var til hjelp - og vi håper dere fortsetter å være ivrige, energiske og spreke resten av vårsemesteret :)


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar