mandag 2. mai 2016

Vårfest

Lørdag som var inviterte vår flotte resepsjonist Christian til vårfest for de ansatte her i Sit Idrett. Vi er en stor og herlig gjeng bestående av både treningsveiledere, instruktører, PT-er og resepsjonister, som alle har mye til felles. Spesielt har vi en delt lidenskap og glede rundt trening og fysisk aktivitet, men vi er også veldig glad i å samles for å nyte hverandres gode og morsomme nærvær i ny og ne.


Dette semesteret tror jeg vi har hatt rekord i antall sosiale sammenkomster, og mye av det skyldes fantastiske Audun, som opprettet en egen "lavterskel"-gruppe for alle ansatte på facebook, hvor vi støtt og stadig tar initiativ til felles hygge. Det har for eksempel vært å spille kanonball med NTNUI mosjon fredager på idrettsbygget, det har vært å dra på Trine sin StepMoves mandager på Portalen, og ikke minst har det flere ganger blitt tatt initiativ til å gjøre hyggelige ting også utenfor treningssentrene våre. 


På lørdag åpnet altså vår kjære Christian sitt hjem oppe på Byåsen, hvor det ble lek, dans og morro ut i de sene nattetimer. Den etterhvert så store gjengen av ansatte her i SiT Idrett er sammensatt av utrolig mange herlige, positive og blide mennersker, og av det kan det jo ikke skapes annet enn god stemning og mye morro! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar