mandag 30. mai 2016

Sommertimeplan og sommertreningskort!

God mandag, sprekinger!

Mai måned går mot slutten, og juni, med sine solfylte og forhåpentligvis varme dager er rett rundt hjørnet. Juni er den første ordentlige sommermåneden, og i den anledning går vi over fra eksamenstimeplan til sommertimeplan her i Sit Idrett. Mange begynner å bli ferdige med semesterets eksamener, og reiser hjem for ferie og sommerjobber. Da må vi også justere timeplanen etter det! 

Selv om noen timer nå faller fra, er det fortsatt opptil flere timer på hvert av senterene våre hver dag, så det at det er litt færre timer er ingen unnskyldning for å ikke dra på trening. Men selv om vi endrer litt på timeplanen fra og med i dag, holder vi våre vanlige åpningstider i to uker til, helt frem til 12.juni. Husk også at timeplanen nå varierer fra uke til uke, og oversikten finner du i bookingsystemet vårt. 
En annen ting du må huske på før du drar hjem på sommerferie, er å ta med deg et sommertreningskort slik at du kan trene hos de andre studentsamskipnadene i sommer. Dette kortet gir deg to måneder med ubegrenset trening hos de andre samskipnadene, og kortet får du ved å henvende deg til en av våre flotte resepsjonister! Mer informasjon om  sommertreningstilbudet og hvor vi har våre andre samskipnader, finner du på nettsiden vår.Spør for eksempel flotte Kristine - hun skriver gledelig ut et sommertreningskort til deg!

Håper det går bra med lesingen for alle dere som ikke har fått ferie enda :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar