fredag 3. juni 2016

Workout Åre


Forrige helg gikk Workout Åre av stabelen for tiende året på rad, og det var duket for et skikkelig 10års-jubileum! Workout Åre er som julaften, bursdag og sommerferie på en gang for oss som jobber med trening på daglig basis. En hel helg fullspekket med spennende treningskonsepter, gruppetimer og interessante foredrag, og selvfølgelig alt for mye bra å velge mellom! 
Sindre heies frem for sine siste pushups og knebøy!


Det var mange av våre flotte instruktører som dro til Åre forrige helg, og reisefølget denne gangen bestod av Camilla, Trine, Marit Anne, Ann Magritt, Lene, Sindre, Annemarie, Audun, Ane og Christopher. 


På en helg som dette kan man virkelig få bryne seg på litt av hvert av treningskonsepter, og under ser dere bilder fra Glow in the Dark Yoga og Midnattsspinnig!


Sprekinger med selvlysende maling - klare for yoga og spinning!

I tillegg er det lagt opp til flere utetimer og uteaktiviteter i løpet av helgen, og hva er vel ikke bedre enn å legge treningsøktene ute i frisk luft? 


Gjengen er klare for SUP Yoga
Ane og Christopher koser seg i finværet!
For en sprek gjeng!
Marit Anne, Camilla og Audun koser seg!

Lene er en av de spreke og flotte instruktørene som var med til Åre, og under kan du lese litt om hennes opplevelse av helgen: 


Jeg har endelig fått prøve SUP Yoga, som uten tvil var mitt høydepunkt denne helga. Det å få gjøre yoga ute på Åresjön var bare helt fantastisk: i ett med bølgeskvulp, med vind i håret og solgløtt i ansiktet, pluss utsikt over snødekte fjell og grønne skoger. Jeg sitter igjen med en følelse av å være nyforelsket! Nå er jeg definitivt klar for å ta fatt på de siste ukene med jobbing før ferie. Ane og jeg var på en time som het "Rör dig som du vil känna dig" - utetrening både uten og med partner. Vi fikk blant annet øvd oss på litt håndstående sammen.

- Lene, Instruktør


Lene på SUP-brettet!
Lene og Ane in action


En annen som også var med til Åre var flotte og herlige Annemarie, og hun har følgende å si om treningshelgen:

Nå har jeg deltatt på Workout Åre for første gang, men det kommer ikke til å bli den siste. :-) Det ble en del gruppetimer og forelesninger til meg. Noen av de timekonseptene var jeg ikke kjent med fra før, så det var spennende! Jeg ble blant annet med på BodyCombat (pulstime med masse innslag av kampsport), ViPR (puls/styrke intervaller med en rubber bjelke som ekstra vekt) og en foam roller time. Så klart måtte jeg prøve meg på noen spinning- og dansetimer også, men det absolutte høydepunktet mitt var en funksjonell styrketime som flere av oss Sit-ere deltok i på fredagskveld.  Timen startet med diverse yogasekvenser for å stille inn kroppen. Etterpå ble det en rekke styrkeøvelser som vi kjørte i lag, og vi avsluttet timen med en liten armhevning/knebøy konkurranse.  Helga var ufattelig artig og inspirerende, instruktørene var veldig dyktige og motiverende. Det ble mye hard jobbing, en god del latter, herlig stemning og masse faglig påfyll. Det var rett og slett fantastisk å ha en helg der man kobler helt av og der treningsglede står sentralt. Jeg fikk masse inspirasjon og håper å spre den treningsgleden videre på mine gruppetimer. :-) 

- Annemarie, Instruktør

Annemarie i action med ViPRSom dere helt sikkert skjønner, har man det utrolig gøy på en helg som dette, selv om det selvfølgelig er en påkjenning for kroppen å være i så mye aktivitet. Helgen gir både faglig påfyll, masse treningsglede og ikke minst er det veldig sosialt og morsomt å være med! 

For en herlig gjeng!
Visste du også at hvem som helst kan være med på treningsconventioner slik som Workout Åre? I oktober allerede arrangerer Idrettshøgskolen i Oslo sin egen convention; NiH Fitness Convention 2016 - bli med da vel!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar