søndag 5. juni 2016

Sommeravslutning

Endelig er juni måned her! Og siden det nå går raskt mot sommer, skolefri og ferie hadde vi i går sommeravslutning for de ansatte her i Sit. Vi prøvde å legge terskelen så lavt vi klarte, slik at så mange som mulig kunne finne anledning til å være med.Kjekke Sit-karer!


Vi samlet derfor en stor gjeng med gode venner og kollegaer i Høgskoleparken lørdag ettermiddag, og da solen tittet frem litt over klokken seks, lå det til rette for en riktig så bra kveld. Vi startet rolig med grilling, frisbee og kubb, og ble etter første omgang utfordret til å slå gutta fra Pirum!

Vinnerlaget! #sitidrett

Etter at vi hadde slått Pirum ned i støvlene, og feiret med påfyll av mat, fant Helén frem slakk line og det ble utfordret til akrobatiske øvelser både på gress og på line:

Når et vårsemester går mot slutten her i Sit Idrett, betyr det ikke bare at vi gleder oss til sol, sommerferie, grilling, bading og det å spise is hver dag. Det betyr også at en del av de herlige menneskene som jobber her hos oss blir ferdig med studieløpet sitt, og dessverre flytter fra byen. Det er trist at flere av våre gleddesspredene og dyktige venner og kollegaer sier takk for seg både som student og ansatt her i Sit, men de aller fleste ser vi jo igjen når de er på besøk i byen eller i andre sammenhenger. Noen skal også på utveksling neste skoleår, men de får vi forhåpentligvis tilbake som kollegaer når de er ferdige med utvekslingsoppholdet sitt - og da kan vi glede oss til det hele neste år! 

På grunn av at flere drar fra byen er det alltid ekstra hyggelig å ha anledning til å samles før alle drar hvert til sitt :)
Håper dere har hatt en sprek og deilig helg!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar