søndag 14. februar 2016

Partners in Crime - vel gjennomført!

I anledning alle hjerters dag i dag, søndag 14. februar, kjørte våre flotte og spreke instruktører Ane og Christopher tematimen Partners in Crime. Hele 13 tomannslag deltok på timen, og det ble både morsomt, utfordrende og veldig slitsomt. 

Christopher forbereder timen

Som jeg skrev i forrige innlegg, var det lagt opp til at man på denne timen skulle jobbe to og to sammen med parøvelser. Eksempel på øvelser som ble brukt var at den ene sto i planke mens den andre hoppet over, og så byttet man, og et annet eksempel var at man gjorde et visst antall situps med beina rundt livet til partneren, før man byttet. 

Ane og deltager Una

"Det var et veldig morsomt konsept. Utfordrende, men med mye latter og glede." 
- Una, deltager
Både Ane og Christopher syntes det var utrolig morsomt å få lov til å prøve ut konseptet de hadde planlagt, og det å lage en story til timen var anerledes og veldig gøy. Og så vil det spreke paret få takke alle som deltok på timen i dag - dere jobbet skikkelig bra!Etter timen fikk de mange gode tilbakemeldinger fra deltagerene, og flere syntes det var veldig artig å få et slikt tilbud som de kunne være med på, hvor de både fikk trent og samtidig hatt det veldig gøy. 

"Det var skikkelig bra, mye bra og varierte øvelser og tunge! Det var motiverende å jobbe sammen." - Helene, deltager


Ane og Christopher er enige i at vi her i SiT er veldig heldige som får muligheten til å eksperimentere med kunnskapen vår, og lage morsomme, utfordrende og litt anerledes timer innimellom. 

Ha en fortsatt fin søndag kveld!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar