mandag 8. februar 2016

Karpe Diem Spesial

God mandag, sprekinger!

Lørdagens spinningtime "Karpe Diem Spesial" ble en suksess, og jeg håper at alle som kom på timen koste seg like mye som meg. Det å trene til Karpe Diem's låter fungerte veldig bra, til tross for mange sanger med høyt tempo. Timen ble full nesten med en gang bookingen åpnet, og ventelisten holdt seg på maks frem til samme morgen. Dette betyr vel at det å av og til variere timeplanen med unike og anerledes timer er noe som faller i smak hos våre spreke medlemmer. 

Sprek gjeng!
Det var en fornøyelse å se hvor hardt det ble jobbet under timen, og jeg håper alle som var med følte de fikk seg en god og effektiv treningsøkt. Det var også veldig gøy å se opptil flere mime eller synge med på sangene, noe som forhåpentligvis betyr at låtvalgene falt i god jord. 


Lørdagens spilleliste: 

Show
Piano
Rett fra hjertet
Fireogtyvegods
Hus/hotell/slott som brenner
Vestkantsvartinga
Galskap
Stjerner
Her
Lett å være rebell i kjelleren
Toyota'n til Magdi
Regnvær
Au Pair
Fjern Deg
Spis din syvende sans
Påfugl

En imponerende gjeng - takk for at dere ble med!
Etter lørdagens konsert kunne både Chirag og flere i crewet til Karpe Diem melde at de veldig gjerne skulle vært med på spinningen, men at de ikke hadde rukket det fordi de ikke kom frem til Trondheim i tide. De syntes det var kjempegøy at vi hadde hatt en egen spinningtime med kun deres musikk, og siden Chirag hverken hadde vært på spinning før eller trent til sin egen musikk, ble vi enige om at han måtte være på "Karpe Diem Spesial" ved neste anledning! 

Så glad blir man av å kjøre
Karpe Diem spinning!
Det er nok ikke mange steder man kan jobbe som instruktør og likevel ha den friheten og tillitten man har her i SiT til å få lov til å leke og boltre seg i arbeidet. Det er utrolig gøy at forslag man kommer med blir tatt så godt i mot, og etter timen på lørdag fikk jeg også tilbakemelding på at det var veldig stas med tematimene vi av og til har her i SiT. Og i den anledning kan jeg komme med en gladmelding; førstkommende søndag kjører Ane og Christopher en hard og anerledes stærk-time hvor det er lagt opp til at man skal jobbe i par. Mer informasjon om den timen kommer her på bloggen i løpet av uken - så følg med!

Ha en herlig uke!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar