tirsdag 16. februar 2016

Trangt på trening?

Nytt år og nytt semester betyr ofte høytid for treningsbransjen. Pågangen på sentrene landet over får en bratt kurve oppover på starten av året, når både nyttårsforsetter og planer om å starte et "nytt og sunnere" liv står øverst på prioriteringslisten. På grunn av dette har du kanskje i løpet av de siste ukene opplevd at det er ganske mange andre som også er på trening akkurat når du har bestemt deg for å trene? 

Det kan tære på treningsmotivasjonen å måtte stå i kø for å få brukt de stativene eller apparatene du hadde planlagt, og det at man vet at det er veldig fullt på sentrene akkurat når man hadde tenkt til å trene, kan gjøre at man ikke kommer seg over dørstokkmila. Spesielt hvis man stort sett besøker sentrene våre akkurat i de tidsrommene hvor det er ganske fullt, som stort sett er mellom 16 og 21, får man fort en følelse av at det alltid er  fullt, men heldigvis stemmer ikke dette. 

Bortsett fra tidsrommet mellom klokken 16 og 21, og tidlig om morgenen, er det faktisk ikke så mange trenende resten av dagen. Og det er jo fullt mulig å dra fra skolen midt på dagen for å få deg en god og effektiv treningsøkt, for så å dusje, skifte og dra opp til forelesning igjen senere. Og for at du skal kunne planlegge treningen din ut fra når og hvor mange andre som er og trener, har vi en funksjon på nettsiden vår som hele tiden oppdaterer live hvor mange som er og trener på hvert av sentrene våre. Det første du gjør for å finne denne oversikten er å gå inn på sit.no/trening, og så kan du følge trinnene beskrevet nedenfor.


Inne på nettsiden vår finner du en knapp som heter vis pågang:Når du klikker på den, får du opp følgende side:1. Øverst kan du velge om du vil se alle grafene samtidig, eller bare for Gløshaugen, Dragvoll, Portalen eller DMMH. 

2. Den røde vertikale streken markerer nåtid, og på inneværende dag vil tidsperioden før markeringslinje være data fra samme dag, og området etter linjen viser data fra én uke tilbake i tid. 

På alle sentrene våre trekkes deltagerne på gruppetimene fra totalsummen. 

Det vil altså si at du kan følge med på hvor mange som er og trener på sentrene våre til en hver tid, for så å planlegge din egen trening ut fra det. Og hvis du ser på området under pilen på grafen nedenfor, ser du at det går an å få trent uten å måtte stå i kø eller vente på opptatt utstyr.


Har du ikke annen mulighet enn å trene i det travleste rushet, så er det lov til å spørre om du kan trene mellom andre, og kanskje lønner det seg å være litt fleksibel med tanke på rekkefølgen på programmet ditt. Husk også at du kan låne Armfeldtsalen og utstyret der hvis det er ledig.

No excuses - just do it! ;)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar