torsdag 30. april 2015

#SiT10imai 2015

Mai måned er rett rundt hjørnet, og her i SiT Idrett gjentar vi fjorårets suksess med å kjøre en ny treningskampanje. #SiT10imai går av stabelen førstkommende fredag, og varer frem til 31.mai. Treningskampanjen går ut på at vi utfordrer alle våre medlemmer til å trene minimum 10 økter i våre treningssentre i løpet av mai måned. Utfordringen innebærer også å loggeføre de 10 øktene i deltagerkortet du kan hente i resepsjonen både på Dragvoll, Gløshaugen og Portalen.Hver gang du trener må du få et gyldig stempel eller signatur av resepsjonisten for å være med i konkurransen. Det er en liten premie til alle som loggfører 10 økter i løpet av mai, så fremt du husker å levere inn kortet innen mandag 01. juni. I tillegg er du med i konkurransen om å vinne større premier når du leverer inn et ferdig utfyllt deltagerkort!

Og det som er så fint, er at alle økter teller - gruppetimer, yoga, squash, fotball i hallen, intervall på mølla, eller en real styrkeøkt, så lenge de foregår inne på våre sentre. I tillegg må du huske å ha med deg kortet hver gang du trener for å få registrert øktene dine!

Vi har også en egen konkurranse gående på Instagram! Du deltar i denne konkurransen ved å merke bildet eller filmen du legger ut med #sit10imai og @treningisit! Hver uke trekker vi en vinner som premieres med en gratis PT-time, og vinnerene annonseres både her på bloggen og på instagram! Så bli med og legg ut dine kreative treningsøyeblikk!


Det er lov å ha mye å gjøre nå i eksamenstiden, det er slik det skal være. Likevel finnes det få unnskyldninger som er gode nok til å la treningen ligge på hylla frem til sommerferien! Og jeg håper virkelig at du bruker denne vårkampanjen som motivasjon til å fortsette med treningen din, for vi vet jo alle sammen hvilke positive effekter trening og fysisk aktiviteter har på både søvnkvalitet, konsentrasjonsevne og humøret! 

10 økter på 30 dager - tar du utfordringen?Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar