onsdag 15. april 2015

Åpning av nytt treningssenter!

Endelig kom dagen vi lenge har ventet på! Onsdag 15. april har stått markert med ballonger og rosa markeringstusj i kalenderen. Det er så gøy når man går og gleder seg og ser frem til noe over tid, og så plutselig er dagen her. 

I går åpnet vi altså vårt fjerde treningssenter her i SiT Idrett, noe jeg håper du har fått med deg gjennom tidligere innlegg her på bloggen, instagram (@treningisit) og nettsiden vår. Det nye treningssenteret ligger ute på Dronning Maud Minnes Høgskole, ikke så langt fra Sirkus shopping. Og nå kan du som medlem her i SiT Idrett benytte deg av enda et treningssenter. 

Disse tre jentene var de første besøkende på det nye senteret!
Det nye senetret finner du i kort avstand fra byen, bare en liten sykkel- eller busstur ut, hvis du ikke er så heldig at du bor i nærheten. Og på det nye senteret vil du på lik linje som på de andre sentrene våre kunne dra på gruppetimer, booke veiledningstime og benytte deg av PT-tjenesten vår.  

Flotte Trine, idrettskonsulent og instruktør, på plass i det nye styrkerommet!


Ikke nok med det; de neste fem dagene kan du også trene helt gratis på det nye senteret hvis du ikke er medlem hos oss. Dette gjelder ikke om du er medlem hos oss fra før, for da kan du selvfølgelig bruke det treningsmedlemsskapet du allerede har.

Glede deg til å se det nye senteret vårt - og ikke nøl med å kontakte oss her i SiT Idrett hvis det er noe du lurer på! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar