onsdag 22. april 2015

Det nærmer seg SiT BeneFit!


Førstkommende fredag arrangerer vi SiT BeneFit for femte året på rad! En ettermiddag full av treningsglede, svette og massevis av energi! I år finner arrangementet sted 24.april fra 15.30 - 18.00 i Armfeldtsalen på idrettsbygget Gløshaugen.

Konseptet rundt eventen forsterker uttrykket "trening med mening", og går ut på at de som deltar (noe jeg håper du kommer til å gjøre) betaler 100 kroner, som går uavkortet til Aktiv mot kreft. Du trenger heller ikke være medlem for å delta, og det går også an å støtte arrangementet ved å kjøpe billett, selv om du eventuelt ikke har mulighet til å være med.


For prisen du betaler får du en 2,5 times herlig og energifylt treningsøkt bestående av fire ulike program. SiT BeneFit er rett og slett en skikkelig kickstart på helgen - og med god samvittighet på kjøpet, er det få grunner til å ikke delta!

Aktiv mot kreft ble etablert i 2007 av Grete Waitz og Helle Aanesen, og hovedmålet er i dag å kunne finansiere trenings- og aktivitetssentere for kreftpasienter etter modellen "Pusterom" ved Ullevåll sykehus, som Grete Waitz også var med på å etablere. Stiftelsen har også en visjon om å forebygge kreft gjennom å motivere og tilrettelegge for økt fysisk aktivitet.

Denne 2,5 timers lange treningsøkten byr på mye variasjon, glede, energi og utfordringer! Du får både anledning til å teste dansefoten, riste løs, kjenne høy puls og melkesyre, og til slutt få en rolig avslutning med tøying og avspenning - stort bedre kan det vel ikke bli?
Det er nå åpnet for forhåndssalg på alle sentrene våre, og mer informasjon om dette finner du på eventen for arrangementet. Det blir også salg på Gløshaugen rett før arrangementet på fredagen, men det er lurt å sikre seg billett på forhånd, da det er begrenset med plasser.

Jeg håper at akkurat du har lyst til å delta på SiT BeneFiT i år! Bli med på å kickstarte helgen med en 2,5 timers lang treningsøkt full av energi, med ivrige instruktører og andre treningsglade deltagere!

Jeg skal i hvertfall være med - og gleder meg veldig! Håper vi sees :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar