mandag 27. april 2015

SiT BeneFit 2015 - vel gjennomført!

Fredag som var gikk SiT BeneFiT av stabelen for femte året på rad. I år ble arrangementet utsolgt for første gang, med hele 125 deltagere, og vi klarte tilsammen å samle inn 13.400 kroner til Aktiv mot kreft! Tommel opp til alle dere som var med og bidro til inntekt for en god sak!

I forkant av eventen ble det solgt billetter, laget plakater og ordnet med energipåfyll til selve arrangementet. Og i tillegg har instruktørene som skulle ha deler av opplegget lagt ned mange timer med planlegging og øving. Alle som bidro til eventen jobbet frivillig, og vi er strålende fornøyde med både planleggingen og gjennomføringen av SiT BeneFit 2015!
Carina sparket i gang arrangementet
Sprekingen Trine gleder seg!
Først ut på fredagens program var Nora og Inger Karin, som kickstartet SiT BeneFit med Shake it up! - bring your attitude! En herlig start på arrangementet med energiske sanger og rom for å riste løs. Supre kombinasjoner av ulike trinn og kule moves, ledet an av de to energiske og dyktige jentene!

Etter del en tok Trine og Sindre over, og ledet deltagerene gjennom AfroMoves med herlige rytmer og kul musikk! Deltagerene fikk prøve seg på afrikanstinspirert dansekoreografi, og med gode instruksjoner og enkle og klare trinn gikk det bra å henge med! Selv for oss som ikke er over gjennomsnittet gode til å danse!Instruktørene Anneli og Marit Anne in action!

Etter dette var det duket for en knalltøff del med de tre sportyspicene Camilla, Carina og Vilde, som pushet deltagerene gjennom Ka-Pow!. I denne dele fikk man kjenne pulsen skyte i være, samtidig som man fikk trent både spenst og styrke. Enkle, effektive og knallharde øvelser!

Helt til slutt fikk vi lov til å roe ned, og det kjentes godt etter å ha tømt kroppen for krefter under Ka-Pow. Lene roet deltagerene ned gjennom Feel the Flow, en yoga- og smidig-inspirert avslutning. Det var deilig å få lov til å senke skuldrene og helt til slutt få noen minutter med fullstendig avslapning!
Det er lenge å trene i 2,5 time, men heldigvis fløy tiden av gårde! Både deltagerene og instruktørene gjorde en strålende innsats, og med samvittighetslagrene fyllt til topps gikk alle sammen gode og slitne ut av salen med et stort smil om munnen da klokken slo seks. En fantastisk måte å avslutte uken på, og samtidig gi helgen en skikkelig kickstart!
Fornøyde deltagere!
Da gjenstår det bare å takke alle dere som deltok, for bidraget og for innsatsen! Stemningen sto i taket fra start til slutt, og jeg gleder meg allerede til SiT BeneFit 2016! Håper du syntes det var artig å trene for en god sak, og at du blir med neste år, du også! 
Denne SiT-Sandwichen var strålende fornøyde etter fredagens arrangement!
SÅ glade blir man av å være i mål med SiT BeneFit 2015!
Til sammen klarte vi å samle inn 13.400 kroner! Er ikke det fantastisk, så vet ikke jeg! Et godt bidrag til Aktiv mot kreft, slik at de kan fortsette sitt arbeid med å finansiere trenings- og aktivitetssentre for kreftpasienter! Takk skal dere ha for at dere bidro, alle sammen! :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar