lørdag 11. april 2015

Save the dates!

Vi er godt inne i april måned, og våren melder gradvis sin ankomst her i Trondheim. Forhåpentligvis har vi nå funnet tilbake til hverdagens rutiner etter en velfortjent og etterlengtet påskeferie. I tiden frem mot sommeren skjer det mye spennende her i SiT, og de to første tingene som står på vårens agenda er åpning av nytt treningssenter og SiT Benefit.

Allerede neste uke åpner vi vårt fjerde treningssenter, og onsdag 15.april er dagen du må holde av! Da braker det løs med åpning av SiT Idrett DMMH, som ligger ute på Dronning Maud Minnes Høgskole, ikke så langt fra Sirkus shopping. Og som medlem her i SiT Idrett kan du nå snart benytte deg av enda ett treningssenter. I kort avstand fra byen, bare en liten sykkel- eller busstur ut, finner du det nye treningssenteret. Har du lyst til å lese mer, kan du ta en titt på nettsiden vår. Vi vil på lik linje som på de andre sentrene våre tilby både gruppetimer, treningsveilending og personlig trening. Uken etter, altså i uke 17, går SiT Benefit av stabelen for FEMTE året på rad! SiT Benefit er vårt årlige veldedighetsarrangement, som går ut på at du betaler kroner hundre for å være med på treningsmaraton i 2,5 time. Pengene går uavkortet til organisasjonen Aktiv mot Kreft. Arrangementet finner sted i Armfeldtsalen på Idrettsbygget Gløshaugen fredag 24.april. Mer informasjon kommer i løpet av neste uke, og jeg håper du setter av datoen for en ettermiddag full av treningsglede, svette og massevis av energi!
Det er altså mye å glede seg til! Og jeg håper at du både tester ut det nye senteret vårt når du får mulighet, og ikke minst så håper jeg virkelig at du blir med og svetter for en god sak under SiT Benefit! 

Ha en sprek og fin helg!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar