tirsdag 27. mai 2014

Vinner av instagramkonkurransen #SiT10imai uke 21

Dere fortsetter å trene selv om det nærmer seg innspurten i eksamenstiden, og selv om man kanskjer er litt ekstra stresset nå mot slutten. Det trenes faktisk som aldri før nå i mai, og imponerende mange har tatt utfordringen vår #SiT10imai om å trene minimum 10 økter på våre tre sentre i løpet av denne måneden. 


Vårkampanjen utfordrer alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 01. og 31. mai, og det er fortsatt hele fem dager igjen! Det venter en liten premie til alle som deltar, selv om disse har vært noe forsinket med å komme frem til idrettsbyggene våre.

I tillegg til dette er du automatisk med i trekningen av tre større premier når du leverer inn deltagerkortet ditt, og det er også lov til å delta to ganger (så fremt du klarer å trene 20 økter før måneden er omme)!

Parallelt med denne konkurransen har vi en egen konkurranse gående på instagram, hvor du kan delta ved å legge ut bilder og merke de med #sit10imai og @treningisit - og hver uke trekker vi ut en heldig vinner av en gratis PT-time!

Vinneren av instagramkonkurransens tredje uke er trukket ut, og heldige @trinemelk premieres med en gratis PT-time for det herlige bildet av spreke spinningdeltagere som alle sammen stilte opp på trening i matchende røde t-skjorter - gratulerer så mye! (Kontakt Tore på tore.blokkum@sit.no for å avtale din gratis PT-time :))


I løpet av instagramkonkurransens tre foregående uker har det blitt lagt ut godt over 100 bilder med #sit10imai og @treningisit! Det tyder på at veldig mange har tatt utfordringen vår om å fortsette treningen i eksamenstiden, og her kommer et lite utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 21! 



Flere og flere blir ferdig med økt nummer 10 på registreringskortet sitt, og det er det lov til å legge ut skrytebilder av på instagram. Det er kjempebra å klare å gjennomføre så mange økter nå i eksamenstiden, og da fortjener man å klappe seg selv på skulderen og være fornøyd med egen innsats.

Fortsett å legge ut bilder på instagram og merk de med #SiT10imai og @treningisit, så er det en siste mulighet for å vinne en gratis PT-time i løpet av denne uken! 

Det er meldt kjempefint vær de kommende dagene, og da er det viktig å huske på å ta små lesepauser (gjerne med en is..!) ute i solen, og så gjør det godt for kroppen å få trene litt utendørs også! Ta en løpetur i vårværet, og dra inn og tren styrke etterpå - så får du litt av begge deler! :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar