søndag 25. mai 2014

Gjestetrening i sommer

Da er det snart tid for både sommer, sol og ferie - og forhåpentligvis har du planer om å fortsette treningen også i både juni, juli og august!

Reiser du fra Trondheim i sommer, er det ingen unnskyldning for å ikke trene bare fordi du ikke har tilgang til de tre treningssentrene våre. Vi har nemlig en kjempefin gjestetreningsordning sammen med de andre studentsamskipnadene i Bergen, Tromsø, Oslo, Stavanger, Vestfold, Buskerud, Ås og i Agder. 

Vi har to typer gjestetreningskort som du kan bruke hos de andre studentsamskipnadene. Det ene er det vanlige klippekortet, som gir mulighet til inntil 30 gjestetreninger i løpet av et år hos de andre samskipnadene. Dette kortet er gyldig ett helt kalenderår, noe som betyr at du må ta vare på kortet hele året. Nå som det straks er sommer, har vi et eget sommertreningskort. Dette kortet gir deg muligheten til å trene gratis og ubegrenset i to måneder hos de andre samskipnadene mellom 01.juni og 01.september, og uten at du trenger å bruke ett eneste av klippene på det vanlige gjestetreningskortet. 

Denne ordningen gjør at du som medlem her hos oss i SiT, kan få både 1 klippekort og 1 sommerkort pr år. Så for å få trent i sommer er alt du trenger å gjøre å hente deg et gjestekort for sommerperioden i en av resepsjonene våre, og ta med dette sammen med treningskortet ditt og gyldig legitimasjon når du besøker et av våre samarbeidssentre. 

Om du får booke time på forhånd på det senteret du skal trene på, er opp til hver enkelte samskipnad, så her må du bare forhøre deg med det senteret du skal trene hos i sommer :)



Bor du ikke i nærheten av en av de andre studentsamskipnadene, er det likevel nesten ubegrensede mange måter å få trent skikkelig på i ferien. Mange treningssentre selger både klippekort, ukeskort og månedskort, så det er bare å forhøre deg med ditt nærmeste treningssenter. 

Ellers er sommeren høytid for å trene utendørs, og jeg håper du kommer til å bruke ferien til å legge ut på de lange, fantastiske turene både i skog og mark, og ikke minst på høyfjellet hvis du skulle være så heldig å befinne deg der. I tillegg er det bare å finne frem sykkelen, rulleskiene, fotballen eller kajakken om du har tilgang på sjø, og trene i vei - det er få unnskyldninger som duger selv om det er ferie! Flere tips til ferietrening kommer også her på bloggen nærmere sommeren :)

Jeg håper i hvertfall de av dere som har mulighet benytter seg av gjestetreningsordningen vår, og det kan jo bli litt artig å trene ved et annet senter også. Så får vi her i SiT Idrett forhåpentligvis besøk av mange blide, spreke fjes fra andre samskipnader i løpet av sommermånedene!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar