søndag 27. april 2014

Eksamenstimeplan

Påskeferien er over, og nå venter halvannen måned med eksamenstid! Tiden fremover er en periode som for mange preges av stress og bekymringer over alt for mye pensum, og alt for lite tid til alt det andre man også har lyst til å gjøre. Men hvis du husker tilbake til samme periode i Trondheim i fjor, eller i forfjor, eller til og med året før der, så husker du kanskje at april, mai og juni måned her i byen stort sett har vært preget av solskinn, vårtegn og varmegrader - og det kan man jo glede seg til! Det er ekstra deilig å ta pause fra lesingen når solen skinner utenfor, og du kan sette deg ned med en kaffekopp, lunsjen din eller en is, for å nyte solen en liten stund! 

Fra og med i morgen, mandag 28.april, blir timeplanene her i SiT Idrett erstattet av eksamenstimeplaner. Det vil si at timetilbudet blir noe redusert i ukene fremover, men det er heldivis fortsatt mange gode, morsomme og effektive timer igjen på timeplanene. Så selv om yndlingstimen din eventuelt forsvinner fra planen, har du ingen unnskyldning for å ikke trene når det fortsatt er så mye bra å velge mellom. Og i tillegg kommer det et helt nytt timekonsept på planen - nemlig "Flyt", som du kan lese mer om her på bloggen senere i uken. 

På Gløshaugen og Portalen blir eksamenstimeplanen gjeldende fra mandag 28.april til søndag 01.juni, og på Dragvoll gjelder timeplanen fra mandag 28.april til fredag 30.mai.


Gløshaugen:
Dragvoll:
Portalen:


God trening!

Klem Nina

5 kommentarer:

  1. Hva er gruppetimen Flyt? Jeg forsøkte å finne informasjon om det på nettsidene til SiT, men fant ikke.

    SvarSlett
  2. Hei! :) "Flyt er en yogainspirert time med fokus på kroppsholdning, styrke og bevegelighet. Timen varer i 45 min og avsluttes med 10 min avspenning. Benytt sjansen til å ta en pustepause i eksamenstiden!" Det er med andre ord en eksamensvariant av Smidig, som finnes på timeplanen fra før.

    SvarSlett
  3. Og senere denne uken kommer det et innlegg med enda mer informasjon om timen :)

    SvarSlett
  4. Hei! Hvordan blir timeplanen 1 mai og helgen 16-18 mai?:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Katrine! Torsdag 01.mai er utgår alle timene på sentrene våre, og åpningstidene er redusert til 10.00-20.00 på både Idrettsbygget Gløshaugen, Dragvoll og Portalen. Lørdag 17.mai utgår alle timene, og denne dagen holder vi stengt :)

      Slett