onsdag 2. desember 2015

HjemmeYoga

På søndag la jeg ut et innlegg hvor vår kjære yogainstruktør El Ri kom med flotte og nyttige tips til noen av de vanligste øvelsene i yoga. Som en oppfølging til det kommer det her en film med en yogasekvens som du kan gjøre hjemme på stuegulvet. 

Filmen er midt i blinken de dagene du for eksempel ikke har tid til å komme deg til ett av våre treningssentre for å være med på en yogatime, eller bare når du kjenner at du virkelig trenger å gjøre noe helt annet for å koble av og stresse ned. Jeg synes også at sekvensen kan være veldig godt å gjøre før frokost, for å la kroppen våkne ordentlig etter en god natts søvn.

Det som er så fint med denne sekvensen er at den krever både lite forberedelser og utstyr, her er det bare å finne frem en matte eller et håndkle, finne deg et passe sted i stua eller på soverommet, og så er det bare å trykke på play. 

HjemmeYoga


På filmen viser El Ri yogasekvensen ved bruk av høyre fot, og når du er ferdig med å gjøre det hun viser, er det lurt å gjenta hele sekvensen, men bytte fot. På den måten får du jobbet likt med begge sidene av kroppen. Hvilket bein du velger å begynne med spiller egentlig ikke så stor rolle, så her kan du prøve deg frem!

Håper denne filmen kan komme deg godt til nytte, og bidra til at du klarer å senke skuldrene og la kroppen koble av innimellom nå i eksamenstiden! Lykke til :)


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar