søndag 20. desember 2015

Vel blåst

Vi kom i mål denne gangen også, og treningskampanjen #eksamens10 er avsluttet for i år. Imponerende mange deltok i kampanjen vi satte i gang for å få dere til å holde treningen ved like også nå i eksamenstiden. Vi vet jo hvilke utelukkende positive effekter trening og fysisk aktivitet har på kroppen, og når vi kan dra frem både økt konsentrasjonsevne, bedre nattesøvn, bedre humør og mer energi, så prøver vi iherdig å nå ut til alle dere med vårt budskap om at man så absolutt bør holde kroppen i aktivitet også i de travleste periodene. Og etter at alle registreringskortene nå er levert inn, ser det ut til at kampanjen fungerte slik vi ønsket.I løpet av perioden hadde vi en egen konkurranse på instagram, hvor du kunne delta ved å legge ut sporty bilder som har med trening og fysisk aktivitet å gjøre. Hver uke har vi trukket en heldig vinner av en gratis PT-time, og under kan du se de fire vinnerbildene.


Alle som gjennomførte #eksamens10 og leverte inn det ferdig utfylte registreringskortet, har også vært med i trekningen av fem freshe treningsbagger. Den siste uken har det blitt levert inn utrolig mange ferdige kort, og de heldige vinnerene av hver sin treningsbag er: 

- Maria Kamara
- Silje Aagaard
- Nicolai Michelet
- Ellen Barkost
- Ingrid B. Frantzen


Tusen, tusen takk for at dere tok utfordringen vår, alle sammen! Og så håper vi at dere selv har merket de positive effektene trening og fysisk aktivitet har hatt på kroppen, spesielt gjennom eksamenstiden. 

Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar