søndag 13. desember 2015

Julespinning

Det lakker og lir mot jul, og selv om det fortsatt er en liten stund igjen av eksamensperioden, er det lov til å glede seg til å snart kunne ta juleferie - hvis du ikke er en av de heldige som allerede har unnagjort siste eksamen, da.  

Det er viktig å stoppe opp og nyte det at vi er halvveis i desember, selv om dagene stort sett består av nøyaktiv det samme; komme seg tidlig opp, sitte på lesesalen, og prøve å komme seg tidlig i seng. Jeg håper selvfølgelig at du også kommer deg på trening selv om det er travle tider. Siden det snart er jul, tok flotte Synne initiativ til å kjøre julespinning på Portalen i går, lørdag. Synne tenkte det var hyggelig å skape litt julestemning blant våre medlemmer, og når man kombinerer julestemning og trening kan det jo ikke bli stort bedre!


"Jeg syntes det virket morsomt å lage en litt anerledes spinningtime, og bidra med ekstra julestemning nå i eksamensperioden. Det var både godt oppmøte og innsats på timen, og det så ut til at julepynten og julemusikken gav god stemning i salen. De 45 minuttene gikk nesten litt for fort, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får muligheten til å lage tema-time. - Synne, instruktør 

Nesten helt full sal under lørdagens julespinning! 
En stor andel av deltagerene matchet både instruktøren og temaet - tilfeldig eller planlagt? 
Du tenker kanskje at det er utfordrende å skulle lage et spinningprogram kun basert på julesanger? Men det var ikke noe problem for Synne, og under ser du hvilke sanger hun brukte:
God jul - Radioresepsjonen
It's Christmas Time Again - Backstreet Boys
Don't Shoot Me Santa - The Killers
All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey
We Wish You a Merry Christmas - Relient K
Underneath the Tree - Kelly Clarkson
Christmas (Baby Please Come Home) - U2
Winter Winds - Mumford & Sons
My Only Wish (This Year) - Britney Spears
White Christmas - Bad Religion
Sleigh Ride - Pentatonix
Run Run Rudolph - Kelly Clarkson


Jeg regner med det var morsomt å få lov til å tråkke på og bli god og sliten til denne rekken av herlige julesanger, og at det gav en forsmak på julen! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar