onsdag 23. desember 2015

Gledelig jul

Da er nok et semester over, og nå håper jeg at du endelig har senket skuldrene, at du har lagt fra deg bekymringene rundt hvordan det gikk på eksamen, at du klarer å koble ut og nå slapper av og nyter julefreden! Juleferien er her, etterlengtet og vel fortjent, og det gjenstår mange dager med mye god mat, sosiale lag, ro og fred, og ren og skjær hygge! 

Men selv om vi nå i juleferien skal senke skuldrene, slappe av og samle krefter til et nytt semester, er det viktig at vi ikke legge de godt innarbeidede treningsrutinene helt på hylla. Balansen vi har fått i hverdagen med et sunt kosthold og faste treningsrutiner må ikke vike helt for all den gode julematen og filmkosen på sofaen!

Man skal selvfølgelig kose seg ekstra mye i julen, og ikke få dårlig samvittighet for at man spiser julegodt og julekaker, men det er viktig å ha i bakhodet at oppstarten på treningen i januar blir dobbelt så tung om vi sluntrer helt unna i ferien. Om man ikke får kjørt harde styrke- og utholdenhetsøkter, så går det nok helt fint, men ta deg en tur ut i den friske desemberluften! Gå tur med familien, ta med gode venner på skøytebanen, eller ta deg en skitur i marka med hunden eller bestemor. Litt mosjon og daglig aktivitet er mye bedre enn ingenting! Men bruk også ferien til å lade opp og samle krefter til et nytt semester :)


Vi her i SiT Idrett ønsker dere alle en gledelig, sporty og deilig julefeiring. Og så gleder vi oss veldig til å se dere igjen rundt omkring på sentrene våre over nyttår!

Mange juleklemmer fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar