tirsdag 26. mai 2015

Vinner av #SiT10imai uke 21

Dere fortsetter å trene selv om det nærmer seg innspurten i eksamenstiden, og selv om man kanskjer er litt ekstra stresset nå mot slutten av semesteret. Det trenes som aldri før nå i mai, og imponerende mange har tatt utfordringen vår #SiT10imai om å trene minimum 10 økter på våre sentre i løpet av denne måneden. 

Vårkampanjen utfordrer alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 01. og 31. mai, og det er fortsatt hele seks dager igjen! Det venter en fresh drikkeflaske til alle som deltar, som du kan hente ut ved å levere inn deltagerkortet ditt i en av våre resepsjoner. I tillegg til dette er du automatisk med i trekningen av tre større premier når du leverer inn deltagerkortet ditt.

Parallelt med denne konkurransen har vi en egen konkurranse gående på instagram, hvor du kan delta ved å legge ut treningsbilder og merke de med #sit10imai og @treningisit - og hver uke trekker vi ut en heldig vinner av en gratis PT-time!

Vinneren av instagramkonkurransens tredje uke er trukket ut, og heldige @ingrid_soraa premieres med en gratis PT-time for bildet under - gratulerer så mye! (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale din gratis PT-time :))
I løpet av instagramkonkurransens tre foregående uker har det blitt lagt ut mange bilder med  #sit10imai  og @treningisit! Det tyder på at veldig mange har tatt utfordringen vår om å fortsette treningen i eksamenstiden, og her kommer et lite utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 21! 
Flere og flere blir ferdig med økt nummer 10 på registreringskortet sitt, og det er det lov til å legge ut skrytebilder av på instagram. Det er kjempebra å klare å gjennomføre så mange økter nå i eksamenstiden, og da fortjener man å klappe seg selv på skulderen og være fornøyd med egen innsats!

Fortsett å legge ut bilder på instagram og merk de med #SiT10imai, så er det en siste mulighet for å vinne en gratis PT-time i løpet av denne uken! 

Selv om vi oppfordrer dere til å komme inn og trene her hos oss, er det viktig for hodet å få lufte seg litt utendørs også; ta en løpetur i vårværet, og dra inn og tren styrke etterpå - så får du litt av begge deler! :)

Klem Nina

1 kommentar:

 1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These site are my two years research. They are Amazing.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  SvarSlett