søndag 24. mai 2015

Løpetid!

Det er vår - og endelig klart for løpetid!

Det er vår, det er sol (innimellom) og det er på høy tid å finne frem løpeskoene igjen. Jeg håper for all del at du har hentet de frem for lengst, hvis du ikke er en av de som har hatt de fremme hele vinteren. I tillegg til at det er vår og sol, er det også eksamenstid, men som heldigvis snart går mot ferie. Men selv om det er eksamenstid, finnes det ingen unnskyldninger for å skulke unna treningen. 

Endelig er tiden her, og det er rett og slett løpetid. Asfalten er børstet ren for restene etter vinteren, og det har blitt bart i skog og mark. Våren har satt i gang for fullt, og om bare noen få strakser er sommeren i anmarsj - høytiden for løping. Følelsen av å finne frem løpeskoene og legge ut på årets første tur blant hestehov og nyutsprungne bjørketrær så fort isen og snøen forsvinner, er helt fantastisk. Og snart er det tid for sommerløping i shorts og t-skjorte, som gjerne avsluttes med et forfriskende bad. Løping er en effektiv treningsform og gjør godt for både kropp og sjel. Så hva venter du på? Knyt på deg skoene og kom deg ut av døra!


Og heldige er vi som bor her i Trondheim med alle de utrolig fine løpsmulighetene vi har. Uansett hvor du bor i byen, har du mulighet for å knyte på deg skoene og gå ut døra. Og så er det bare å la fantasien sette grenser. Mulighetene er mange. Ta deg en tur på grusveiene langs Nidelven eller på Tempestien, løp Ladestien frem og tilbake, eller hva med en tur i Estenstad- eller Bymarka? Og husk at fravær av sol ikke er noen unnskyldning. Det er nemlig også ganske deilig å løpe i regn og gjørme!
Ha en fortsatt fin søndag og en strålende pinse, og husk å ta deg tid til trening innimellom all lesingen! :)


Klem Nina

1 kommentar:

 1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These site are my two years research. They are Amazing.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  SvarSlett