mandag 11. mai 2015

Vinner av #SiT10imai uke 19

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og har igjen sparket i gang vårkampanjen #SiT10imai! Kampanjen er satt i gang for å få alle dere til å fortsett å trene også nå i eksamenstiden, da det vanligvis er stort frafall av trenende på sentrene våre på denne tiden. Kanskje skyldes det at vi bunkrer oss inne på lesesaler og grupperom med pensum opp over ørene, med kropper fulle av stress og eksamensangst?Vårkampanjen utfordrer i hvertfall alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 01. og 31. mai. Det venter en fin premie til alle som deltar, og det gjør du ved å bruke deltagerkortene du får i resepsjonen på Idrettsbygget Gløshaugen, Portalen og Dragvoll idrettssenter. Hver gang du er og trener, stempler og signerer resepsjonisten kortet ditt, og etter at 10 økter er gjennomført leverer du det inn og mottar en liten oppmerksomhet! Og alle økter teller, uansett om du løper på mølla, trener styrke eller spiller fotball i en av hallene våre!

I tillegg til dette er du automatisk med i trekningen av tre større premier når du leverer inn deltagerkortet ditt etter at du har fylt det ut!

Parallelt med denne konkurransen har vi også en egen konkurranse gående på instagram, hvor du kan delta ved å legge ut spreke treningsbilder og treningsfilmer og merke de med #sit10imai og @treningisit - og hver uke trekker vi ut en heldig vinner av en gratis PT-time! 


Vinneren av instagramkonkurransens første uke er trukket ut, og heldige @randimns  premieres med en gratis PT-time for det herlige bildet under med tittelen "Vel, vi får håpe øvelse gjør mester"! (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale PT-time :))


I løpet av instagramkonkurransens første uke har det blitt lagt ut mange freshe bilder med #sit10imai og @treningisit! Det tyder på at veldig mange har tatt utfordringen vår om å fortsette treningen i eksamenstiden, og under kommer  et utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 19!


Fortsett å trene og hold eksamensmotivasjonen oppe, det er ikke så alt for lenge til sommerferien står for døren! Husk også å fortsette å legge ut bilder på instagram og merk de med #SiT10imai og @treningisit, så er det en ny mulighet for å vinne en gratis PT-time denne uken! 

Klem Nina

1 kommentar:

 1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These site are my two years research. They are Amazing.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  SvarSlett