onsdag 20. mai 2015

Vinner av #SiT10imai uke 20

Det trenes som aldri før nå i mai måned, og imponerende mange har tatt utfordringen vår om å trene minimum 10 økter på våre sentre i løpet av mai. Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg, har vi her i SiT idrett vårkampanjen #SiT10imai gående denne måneden. Kampanjen er satt i gang for å få alle dere til å fortsett å trene også nå i eksamenstiden, da det vanligvis er stort frafall av trenende på sentrene våre i denne vårmåneden. 
Vårkampanjen utfordrer alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 01. og 31. mai. Og det venter en premie til alle som deltar. Det gjør du ved å bruke deltagerkortene du får i resepsjonen på idrettsbygget gløshaugen, portalen og dragvoll idrettssenter. Hver gang du er og trener, stempler og signerer resepsjonisten kortet ditt, og etter at 10 økter er gjennomført leverer du det inn kortet og mottar en oppmerksomhet!

I tillegg til dette er du automatisk med i trekningen av tre større premier når du leverer inn deltagerkortet ditt!

Parallelt med denne konkurransen har vi også en egen konkurranse gående på instagram, hvor du kan delta ved å legge ut bilder og merke de med #sit10imai - og hver uke trekker vi ut en heldig vinner av en gratis PT-time! 

Vinneren av instagramkonkurransens andre uke er trukket ut, og spreke @melfjord premieres med en gratis PT-time for det herlige treningsbildet med tittelen "så sånn ser jeg ut etter å ha satt ny tid på tredemølla" - gratulerer så mye! (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale din gratis PT-time :))

I løpet av instagramkonkurransens to foregående uker har det blitt lagt ut mange bilder med #sit10imai! Det tyder på at veldig mange har tatt utfordringen vår om å fortsette treningen i eksamenstiden, og under kommer et utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 20! Det legges ut bilder av alt mulig som har med trening og fysisk aktivitet å gjøre, og det er veldig artig å følge med på alle de herlige bildene som legges ut. Det er veldig gøy å se hvor flinke dere er til å motivere dere selv til å gjennomføre minimum 10 økter i løpet av mai. Det trenes hardt selv om vi er midt oppe i eksamenstiden!

Fortsett å legge ut bilder på instagram og merk de med #SiT10imai og @treningisit, så er det en ny mulighet for å vinne en gratis PT-time i løpet av denne uken! 

Husk også å ta pauser ute i frisk luft nå som solen har kommet til byen! Det er viktig å unne seg både is- og treningspauser selv om eksamen nærmer seg :)

Klem Nina

1 kommentar:

 1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These site are my two years research. They are Amazing.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  SvarSlett