mandag 1. juni 2015

Vinner av #SiT10imai uke 22

Aldri før har vi hatt så mange trenende i mai måned! Med eksamenstid og ofte fine værforhold, har besøkstallene tidligere år vært litt for lave denne vårmåneden. I den anledning, og for å poengtere hvor utrolig viktig det er å fortsette med treningen selv om det er hektiske perioder, startet vi i fjor for første gang med vårkampanjen #SiT10imai. Og siden det ble en knallsuksess i 2014, har vi hatt samme vårkampanje gående i år.

Kampanjen har gått ut på at vi utfordret alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 01. og 31.mai. Veldig mange har tatt utfordringen vår, og vi har fått inn en hel haug med ferdigutfylte registreringskort. Alle som har levert inn deltagerkortet sitt har mottatt en fresh drikkeflaske, og er automatisk med i trekningen av tre treningsheadset.

Parallelt med denne kampanjen har vi en egen konkurranse gående på instagram, hvor svært mange har deltatt ved å legge ut herlige, svette og kreative treningsbilder og merket de med #sit10imai og @treningisit!

Vinneren av instagramkonkurransens siste uke er trukket ut, og heldige @juliegadee premieres med en gratis PT-time for det herlige bildet under. Gratulerer så mye! (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale din gratis PT-time :))


I løpet av instagramkonkurransens fire uker har det blitt lagt ut mange spreke bilder med #sit10imai og @treningisit! Det har vært artig å følge med på treningsøyeblikkene dere har delt med oss, og jeg er ordentlig imponert over alle som har fullført 10 økter i løpet av mai måned. Den siste uken har det blitt lagt ut mange bilder av fornøyde og spreke deltagere som bevis på at 10 økter er vel gjennomført - og det er gledelig å se! 

Under kommer et lite utvalg av mine favorittbilder fra konkurransens siste uke:Da gjenstår det bare å gratulerer alle sammen med vel gjennomført #SiT10imai! Det er fantastisk for oss her i SiT at så mange tok utfordringen, og det blir nok helt sikkert gjentagelse neste år!

Men for all del - ikke stopp med treningen bare fordi mai og vårkampanjen nå er ferdig - keep up the good work. Ta med følelsen av at du klarte å gjennomføre hele 10 økter, og fortsett treningen selv om det nå er sol og sommer (og forhåpentligvis snart ferie! :)

Klem Nina

1 kommentar:

 1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. They are amazing.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  SvarSlett