torsdag 4. juni 2015

Jentebølgen 2015

På tirsdag gikk Jentebølgen 2015 av stabelen her i Trondheim for 23.gang. Jentebølgen er et 5 km langt trimløp for spreke jenter i alle aldre. Hvem som helst kan delta, uansett nivå - så lenge man er jente. Noen tar turen som en rusletur, mens andre løper for å slå sin personlige rekord eller tiden man løp på året før. Arrangementet startet på Solsiden med underholdning og organisert oppvarming, før det var duket for fellesstart. 

Fra SiT Idrett stilte sprekingene Anna, Astrid, Marte, Camilla og Barbro til start - og gjennomførte 5 km i kjent SiT-stil! Under arrangementet ble det servert fingermat, bandet Grannes sørget for god stemning, det var trekning av deltagerpremier og ikke minst var det premiering for beste kostyme!


Jeg var med for første gang i år, og var med fordi jeg synes det var artig å være med på noe sosialt med andre instruktører. Et veldig artig arrangement med mye liv, artige kostymer og god stemning. Digger at det er fokus på treningsglede og ikke nødvendigvis prestasjon; et artig opplegg for alle store og små jenter hvor det er lav terskel å bli med :) - Camilla


Veldig kjekt arrangement! Første gang jeg løp i år og vil definitivt løpe neste år også! - Anna


Syns det var et supert initiativ for å finne på noe sprekt og morsomt med SiT-gjengen. Blir helt sikkert med flere ganger! - Marte


Jeg syns også det vart kjempeartig å delta sammen med spreke kolleger. Stemninga var kjempegod, SiT-trøya var på og lagfølelsen var mildt sagt på topp. Kjekt å bli bedre kjent med instruktørgjengen på en slik arena,- neste år satser vi på at enda flere vil bli med! 
- Barbro



Jeg er stolt av de flotte og spreke jentene som gjennomførte løpet med stil - og neste år håper jeg at vi er enda flere som har anledning til å bli med :)

Klem Nina

1 kommentar:

  1. Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. They are amazing.

    Happy Birthday

    Birthday Wishes

    Birthday Quotes

    Happy Birthday messages

    Happy Birthday Images

    Happy Birthday Cake

    Birthday Ideas

    Happy Birthday Gifts

    Happy Birthday Cards

    Birthday Funny

    SvarSlett