torsdag 11. juni 2015

Trening i sommer

Juni måned er godt i gang. Første, herlige sommermåned, som vanligvis pleier å gi oss mange solfylte sommerdager. Forhåpentligvis er dere alle sammen ferdige med både eksamener og innleveringer, og endelig kan nyte den deilige følelsen av sommerferie. Selv om været ikke viser seg fra sin beste side for tiden, er det likevel deilig å kunne nyte dagene uten å måtte skynte seg på skolen for å få lesesalplass, og uten at fokuset hver dag bare handler om å klare å komme seg gjennom nok pensum. Og så får vi håpe værgudene viser litt godvilje etterhvert, slik at vi kan bruke feriedagene til å grille på stranda, løpe i skogen eller bare gjøre absolutt ingen verdens ting!


Her i SiT Idrett betyr det at det endelig har blitt juni måned at åpningstidene går over i "sommeråpningstider" og at eksamenstimeplanen vår går over i "sommertimeplan", med litt mer begrenset utvalg av timer. I sommer vil det på Idrettsbygget Gløshaugen og på Dragvoll Idrettssenter være normale åpningstider frem til søndag, og fra og med mandag 10. august. De to sentrene er stengt fra 6. juli til 2. august. I den stengte perioden skal styrkerommet på Gløshaugen utvides - og det er jo bra, ikke sant? Resten av sommeren ser åpningstidene slik ut:


15. juni - 5. juli og 3. - 9. august

- Mandag til fredag: 07.30 - 20.00
- Lørdag: 10.00 - 17.00 
-Søndag: stengt

Portalen har akkurat som Dragvoll og Gløs normale åpningstider frem til søndag, og fra og med mandag 10. august. På Portalen har derimot vi åpent gjennom hele sommeren, men med litt reduserte åpningstider:


15.juni - 5.juli og 3. - 9. august

- Mandag til torsdag: 07.30 - 22.00
- Lørdag: Stengt
- Søndag: 14.00 - 21.00

6. juli - 2. august

- Mandag og onsdag: 08.00 - 21.00
- Tirsdag og torsdag: 14.00 - 21.00
- Lørdag: Stengt
- Søndag: 14.00 - 21.00

Selv om sommeren er tid for ferie, jobbing og avslapning, er det viktig å ikke legge de godt innarbeidede treningsrutinene våre helt på hylla. Balansen vi har i hverdagen med et sunt kosthold og fine treningsrutiner må ikke vike totalt for sene sommerkvelder med bare kos og morro! Selvfølgelig skal man kose seg, det er ikke det, men det å få puttet inn litt trening her og der, kommer oss bare til gode.


Det finnes få gyldige unnskyldninger for å ikke holde kroppen i form gjennom sommeren - det er bare du og ditt eget hode som setter grenser for hva du kan finne på! Ferien skal også brukes til å kose seg og slappe av, men husk på at treningsoppstarten etter sommeren blir dobbelt så tung om du sluntrer helt unna i ferien! I løpet av ferien kommer det noen enkle tips til hva du kan finne på for å holde deg i form gjennom sommeren - stay tuned!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar