torsdag 12. mars 2015

Gjestetrening hos SiS

Tidligere denne uken var jeg på en konferanse i Stavanger i forbindelse med studiet jeg går på. På slike konferanser blir det ofte mye stillesitting, og kun med små innlagte pauser ble vi både utålmodige og rastløse i løpet av konferansedagene. Det som da var så fint, var at studentsamskipnaden i Stavanger har et stort og relativt nyoppusset treningssenter som vi kunne benytte oss av på grunn av gjestetreningsordningen studentsamskipnadene har seg i mellom! Det var rett og slett utrolig deilig å få tømme kroppen for både rastløshet og energi etter mange timer på konferanse.
Vi tok turen til SiS Sportssenter både mandag og onsdag, og ble tatt veldig godt i mot av blide og hyggelige resepsjonister! SiS Sportssenter var stort og flott, og inneholdt både klatrehall, idrettshall og styrke- og kondisjonsarealer over to store etasjer. I den øverste etasjen var det pusset opp og innredet som et crossfit-inspirert treningsstudio, og det fungerte veldig bra! I løpet av de få dagene vi var i Stavanger fikk vi altså testet ut treningssenteret hele to ganger, og var strålende fornøyde hele gjengen!


Sondre tester nytt treningsutstyr

Anette og Sondre tøyer ut etter treningen! 
Obs obs! Godt vi hadde t-skjorte på! 
Tommel opp for SiS Sportssenter!
Så ikke nøl med å benytte deg av det å kunne trene hos de andre studentsamskipnadene hvis du er på besøk i en av de aktuelle byene! Det er morsomt å teste ut treningstilbudet hos de andre samskipnadene, og så kan det i tillegg være artig å prøve nye timekonsept som vi ikke har her i SiT, slik som Karoline og jeg gjorde hos SiO Athletica sist sommer!

Klem Nina 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar