tirsdag 10. mars 2015

Asbjørn om det å være mannlig instruktør

Liker du blide og positive kollegaer? Eller skryt fra pene jenter på nesten daglig basis? Kunne du tenke deg å få lønn for å trene? Liker du mye oppmerksomhet fra nevnte pene jenter både på julebord og i hverdagen? Eller kunne du tenke deg å bli sett på som umenneskelig sprek allerde fra første time du jobber? Slik er hverdagen for vår mannlige instruktør, Asbjørn!
Tidligere denne uken tok jeg en liten prat med han om hvordan han trives som instruktør her i SiT og spurte om han ikke kunne fortelle litt om hva han liker ved jobben sin. Asbjørn forteller at den lille håndfullen som er av mannlige instruktører, gjerne kunne ønske seg noen flere med på laget, og ikke minst så regner han med at vi jentene her i SiT er enige i akkurat det! Asbjørn mener også å huske at det var ønsket flere dansepartnere til jentene på forrige julebord, selvom de 8 som var der jobbet så godt de kunne! :)

Karoline, Asbjørn og meg før MaratonSpin våren 2014
 "Du har sikkert også hørt om legendariske SiT-jenter som for eksempel Trine eller Nina? Vel, jeg kan melde om at dette er mennesker jeg nå snakker med både titt og stadig, og har begge som venner på face, nuff said! Sånn er det når man jobber i SiT! Trine ville også informere om at jeg nå trener styrke med hu aleine, så ja, her er det lov å bli litt starstruck. 
Man kan også regne med spørsmål fra kundene om både det ene og det andre, noe som gjør at i hvertfall jeg føler meg som en guru innenfor spinning, og dette har jeg gjort siden jeg begynte her i SiT. Så hvis du liker å trene, og vurderer om dette er noe for deg, så ja, det er det. Sleng deg på neste kurs og la deg overraske over hvor få av fordommene som egentlig stemmer" - Asbjørn!

Trine, meg og Asbjørn i sving på julebordet
Vi tar godt vare på våre mannlige kollegaer

Jeg ønsker meg også flere mannlige kollegaer her i SiT, og synes selvfølgelig DU skal følge Asbjørn sitt råd! Lurer du på noe mer om kurs eller hvordan det er å jobbe her i SiT Idrett, kan du sende en mail til Ida på ida.s.mjosund@sit.no, kommentere i feltet under, eller sende meg en mail på sitblogg@gmail.com - ikke nøl med å ta kontakt!
Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Lurer på evt hva man trenger av kompetanse/erfaring for å få jobb. Trent en god del spinning gjennom åra, men går som regel i styrketrening nå om dagen. (6 dager i uka)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Du trenger nødvendigvis ikke å ha så mye annen kompetanse eller erfaring annet enn interesse for trening og et ønske om å kunne spre treningsglede blant studentene! Det stilles ofte krav om at du har gått gjennom spinningkurs her hos oss i SiT, og mer informasjon om det finnes på nettsidene våre sit.no/trening. Har du konkrete spørsmål, må du veldig gjerne kontakte Ida på Ida.s.mjosund@sit.no. Hun er ansvarlig for å ansette nye instruktører :)

      Slett