mandag 14. januar 2013

Velkommen tilbake!

Da har vi startet et nytt år, og et nytt treningssemester her i SiT Idrett. Velkommen tilbake til alle nye og gamle medlemmer :)
Et nytt år er tiden for nye muligheter og planer, og vi startet 2013 med å få helt nye nettsider.


Det har vært litt problemer med booking og innlogging i oppstartsfasen, men nå skal alt være i orden. På nettsiden vår kan du altså reservere plass på de ulike gruppe- og spinningtimene, og her er en kort beskrivelse av hvordan det gjøres:



  • Ved første besøk på sit.no må du opprette en ny bruker, enten ved å logge på via Facebook connect eller opprette ny konto. Dette gjøres ved å klikke på logg inn-knappen øverst til høyre.
  • Første gang du skal melde deg på gruppetime velger du den timen du ønsker, klikker på reserver, og legger inn mobilnummer og passord på din iBooking-bruker. Neste gang du skal reservere time slipper du å taste inn mobilnummer og passord, da dette er registrert på din SiT-profil.
  • På siden mine reservasjoner kan du se hvilke timer du er påmeldt, slette reservasjoner eller sjekke ventelisten.
Møter du på problemer ved innlogging anbefaler vi å bestille et nytt passord til det mobilnummeret som er tilknyttet din iBooking-bruker. Hvis det fortsatt ikke virker kan du kontakte ett av våre idrettssentere som vil hjelpe deg.

På nettsiden finner du også informasjon om kurs vi holder, priser for medlemsskap, timebeskrivelser, åpningstider og reglene som gjelder for idrettssentrene våre. 


Denne uken er oppstartsuke for ordinær gruppetimeplan, og oversikten over semesterets timer finner du her. Som vanlig velger du senter, type time og ukenummer i linjen over selve timeplanen. De fleste timene fra høstsemesteret fortsetter som normalt, med små endringer. Det er også noen nye instruktørfjes å se dettte semesteret, noen har kommet hjem fra utveksling, og noen er helt nye i jobben! Spennende og artig blir det uansett, og jeg kan på vegne av alle instruktørene si at vi gleder oss til et svett og herlig vårsemester!


Jeg må også si at jeg gleder meg til et nytt blogge-semester, og er det noe du ønsker at jeg skal skrive om, så send gjerne en mail til sitblogg@gmail.com! :)


Nina

2 kommentarer:

  1. Hei, hei! :)

    Var på en veldig bra spinning time med Elin K på portalen idag og lurte på om det var mulig å få spillelista?

    SvarSlett
  2. Så bra, det synes hun nok er veldig hyggelig å høre! Skriv at du ønsker spillelisten på facebookgruppen vår, http://www.facebook.com/groups/29022539390/, så er hun nok bare glad for å dele den! :)

    SvarSlett