lørdag 22. desember 2012

God jul, og velkommen tilbake i 2013!

Da er det bare to dager igjen til selveste julaften, og jeg håper nå at alle har senket skuldrene etter hektiske uker med mye lesing, og tatt seg en velfortjent juleferie! Eksamener og innleveringer er unnagjort, og hvordan det har gått kan vi vente med å tenke på til neste år. Forhåpentligvis ser vi frem til en ferie preget av god mat, sosiale lag, ro og fred - rett og slett ren hygge! Snøen laver ned, og vi er kanskje godt i gang med julebakst og innpakking av julegaver - for de er vel handlet ferdig for lengst?! Og er de ikke det- så har du enda litt tid!


Selv om vi nå rett før jul, og i mellomjulen har mye å gjøre, er det viktig å ikke legge de godt innarbeidede treningsrutinene helt på hylla. Balansen vi har fått i hverdagen med et sunt kosthold, og faste treningsdager må ikke vike totalt for all den gode julematen og filmkosen på sofaen! 
Man skal selvfølgelig kose seg ekstra mye i julen, og ikke få dårlig samvittighet for at man spiser julegodt og julekaker, men det er viktig å ha i bakhodet at oppstarten på treningen i januar blir dobbelt så tung om vi sluntrer helt unna i ferien. Om man ikke får kjørt knallharde styrke- og utholdenhetsøkter, så går det nok helt fint, men ta deg en tur ut i den friske desemberluften! Gå tur med familien, ta med gode venner på skøytebanen, eller ta deg en skitur i marka med hunden eller bestemor! Litt mosjon og daglig aktivitet er mye bedre enn ingenting! Bruk ferien til å lade opp og samle krefter til et nytt semester :)



Her kommer også litt praktisk informasjon ifht åpningstider og oppstart av gruppetimer på nyåret!

Treningssenterene holder åpent frem mot jul, og noen dager i romjulen. Så om du befinner deg i Trondheim i tiden fremover, finner du oversikt over åpningstider her

Hovedtimeplanen for gruppetimer i SiT Idrett starter mandag 14. januar, og vi har i uke 2, altså 7.-13.januar, et redusert timetilbud. Timeoversikten finner du under, og timene legges som vanlig ut for booking.

SiT Idrett Portalen
Dag/TidMandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 
 16.00 Spin2
Elin K
 17.15 PulsStep
Elin K
 SpinIntervall1
Anneli
 Spin1
Lene
 Zumba
Marit Anne
 Step/Pump
Elin K
 18.30 Spin1
Elin K
 Smidig
Anneli
 Pump
Lene
 SpinIntervall2
Lene


Idrettsbygget Gløshaugen
Dag/TidMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
16.30 Step/Pump
Sindre
                          Zumba
Marit Anne
                      HardCore
Christel
17.50                     PulsStep
Christel
                          Corebar
Silje L
                   

Dragvoll Idrettssenter
Dag/TidMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
16.00                                    Pump
Marit Anne
17.15 Spin2
Silje S
                 SpinIntervall2
Elin K
                                      
18.30                Corebar
Silje L
 Spin1
Silje S



Jeg vil med dette på vegne av Trening i SiT og SiT Idrett takk for ett sprekt år 2012, det er godt å se så stor treningsglede blant studentene! Vi ønsker dere alle en gledelig, sporty og koselig julefeiring - og ønsker velkommen tilbake til et nytt treningssemester fra og med januar 2013!

Slapp av, nyt ferien, spis mat, tren og vær glad - så sees vi over nyttår!


Juleklem fra Nina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar