søndag 16. desember 2012

Some of 2012

Vi nærmer oss starten på et nytt år, og jeg har mimret litt i fotoalbumet og sett tilbake på året 2012. Her kommer noen av høydepunktene for Trening i SiT 2012:


Januar:


Den O'store treningsmåneden! Nyttårsforsettene svermer og folk er ivrige på å komme i gang med trening. Det samme gjelder for instruktørene som har fått en pause i juleferien. Nytt semester = nye program på timene! De første ukene i januar er sjansene store for å finne en ensom instruktør som tramper rundt i aerobicsalen for å øve på ny musikk og nye øvelser.

Til høyre her ser du Christine som i januar øvde seg til å ha Kick-off! Neste semester finner du desverre ikke Christine på timeplanen, for hun skal til Ålesund for å ha turnustjenesten sin og bli doktor! Takk til Christine for solide treningstimer og et herlig humør :)




Februar:

En solid gjeng fra SiT Idrett reiste til Oslo på Nike Convention - et stort treff for folk i treningsbransjen. Her kunne vi delta på mange ulike treningstimer og hente inspirasjon fra noen av de beste presentørene. Dans, styrke, spinning og forelesninger! Se et tidligere innlegg for flere bilder :)


Mars:

En gang i blant har vi interne workshops, der instruktørene får litt faglig input og deling av erfaringer. I mars hadde vi en dag der timekonseptet Afro stod på programmet. Elin og jeg viste eksempler fra våre timer, og de andre fikk prøve seg også. Sindre fikk smaken på denne danse/pulstimen, så han startet med Afro fra høsten av :)

























April:

Påskeferie, vår i anmarsj og snart eksamenstid! For oss dreide april seg mye om planlegging av SiT BeneFiT - et veldedighetsarrangement til inntekt for Aktiv mot Kreft. 2,5 time med trening i Armfeldtsalen på Gløshaugen, med flere sprudlende instruktører :) Dette er noe vi vil gjøre til en tradisjon, og i år var andre gangen det ble arrangert. Vi var veldig glade da vi fikk en økning fra 70 til 100 deltakere! Vi samlet inn godt over 10.000 kr til et godt formål. Neste år håper vi på enda flere!







Mai:

Eksamensmoduset hadde meldt seg for de fleste, og derfor var ikke like mange med til Åre på årets andre convention. For oss få som tok turen var det vel verdt pengene! Mange fine timer, og ikke like fullt av folk som på Nike Convention. Jeg ble så ivrig på en Body Combat time (alias Kick-off i SiT), at jeg sparka på meg en solid strekk i hamstringsen... Kjente på den hele sommeren, men ellers var det god stemning!

Ingvild og jeg forbarma oss over en stakkar fra 3T.



Juni

Sommeravslutning:

August

Nytt semester og Studentsamskipnaden vil informere om sitt tilbud til nye studenter. Fra SiT Idrett stilte vi blant annet på stand på immatrikuleringsdagene og rundt omkring på studiestedene.

Ida, Thomas og Arne

September

Ny workshop - denne gang for timen Smidig! Dyktige Ingvild var ansvarlig og ledet en gjeng av instruktørene gjennom tunge, utfordrende og avslappende øvelser en kveld på Portalen.




ETTÅRSDAGEN TIL PORTALEN, 30.SEPTEMBER!
 

Gard Olve hadde pyntet i bursdagsstil!

For anledningen var det ekstraordinære gruppetimer denne dagen. Anneli og Christine var blant de som kjørte time.



Sondre og Elin :)

    




Oktober

Vi har mange instruktører i SiT som liker å gjøre noe ekstra ut av timene sine, som for eksempel å kjøre et tema over musikken, eller samarbeide med en annen instruktør og lage en Team Teach. Jakob og Silje L er blant disse, og i oktober tok de på seg oppgaven å lage en spennende corebartime som skulle kjøres til inntekt for ISFiT og "Støtt en deltaker". De gjorde alle forberedelsene og holdt timen gratis! Deltakerne betalte 50 kr for timen, og de fikk bra trening og show for pengene!
 

 November

På tide med ny convention - denne gangen på Norges Idrettshøgskole i Oslo:


 

Desember

JULEBORD


HVA ER DITT BESTE MINNE FRA TRENING I SIT 2012?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar