lørdag 13. august 2011

Fredag på Gløs

 I går var jeg en snartur innom Idrettsbygget Gløshaugen. Da fant jeg Svenn og Astrid i resepsjonen. Svenn er dreven resepsjonist som har jobbet i SiT Idrett en god stund, og i går delte han sin erfaring med Astrid som var på opplæring.
Tidligere var det resepsjonistene som måtte sørge for å dele ut adgangskort til gruppetimene, men nå har vi fått et nytt bookingsystem som skal gjøre denne jobben lettere. Dersom du vil delta på gruppetime booker du plass på forhånd og henter reservasjonen din innen 5 min før timen starter ved å dra medlemskortet ditt i kortleseren ved siden av skjermen. Hvordan melde seg på time?

 Nye vektskiver og vektstenger i aerobicsalen! Pump er en populær gruppetime i SiT Idrett, en styrketime der man jobber i serier/sett med et visst antall repetisjoner (6-12). Utstyret blir godt brukt av ivrige studenter, så i sommer har det blitt påkostet nye, freshe vektskiver og stenger.
Etter sommerferien er det alltid hyggelig å treffe igjen kolleger! I går møtte jeg Ida K som forberedte seg til pumptimen hun skulle ha fredag ettermiddag.











Har du prøvd det nye bookingsystemet?
Marit Anne :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar