lørdag 27. august 2011

Booking

Denne høsten har vi fått et nytt bookingsystem, som innebærer:
  • Kortere hentefrist!
  • Konsekvenser for å booke uten å møte opp!
  • Venteliste på populære timer!
  • Drop-in fortsatt mulig!
Fristen for å dra kortet sitt og dermed få kvittering på reservert plass på en time er nå bare 5 minutter før timen starter (tidligere var det 15min). Dette sparer flittige studenter for dyrebare minutter. Dersom du ikke kan/ vil delta likevel må du slette reservasjonen, og dette må gjøres innen 60 minutter før aktiviteten starter. Hvis du bestiller plass på time, men ikke møter opp, får du en "ikke-møtt". Får du 5 "ikke-møtt" i løpet av en 4 ukers periode, vil du bli utestengt fra bookingsystemet inntil første "ikke-møtt" er lengre tilbake i tid enn 4 uker.

En av de nye funksjonene er at du kan sette deg på venteliste dersom timene allerede er fullbookede. Hvis det blir ledig plass får du en SMS og henter ut billett på vanlig måte innen 5 min før timen starter. Dersom du står på venteliste og ikke har fått plass må du møte opp på senteret og dra kortet ditt i resepsjonsterminalen senest 15 min før timen starter for å beholde ventelisteplassen. 5 min før timen frigjøres alle plasser som det ennå ikke er utskrevet kvittering for og de som fortsatt står på venteliste vil få de ledige plassene.

Eksempel på at dette fungerer ser du nedenfor: 25 på venteliste til Marthes PulsStep i morgen! Det er tydelig at mange studenter er klare for å starte høstens treningssesong. Heldigvis starter full timeplan på mandag, og da blir det mange timer å velge mellom :)

Ståa på bookingsida lørdag ettermiddag. sit.no/booking/



Hva synes du om det nye bookingsystemet?

2 kommentarer:

  1. Fint system. Hvor har det blitt av booking av treningsveileder?

    SvarSlett
  2. Det er nå bare mulig å booke treningsveileder i resepsjonen, og hos treningsveilederne selv når de er til stede i treningsstudioet. Dersom det er et savn skal ønsket om å få internettbooking tilbake videreformidles! :)

    SvarSlett