torsdag 9. oktober 2014

Høstfest i SiT Idrett

Det er oktober måned og høsten er godt i gang. Det begynner å bli en stund siden sommerferien, og det virker enda ganske lenge til jul. Midt i semesteret kan mye kjennes rutinepreget - så for å bevare det gode humøre og alt overskuddet og energien fra sommermånedene, og ikke minst for å lade opp til resten av høstsemesteret, arrangerte SiT Idrett høstfest for de ansatte på lørdag.

Mange festglade instruktører, resepsjonister, treningsveiledere, PT-er og idrettskonsulenter møttes i kjel-kantinen på Gløshaugen for herlig tapas, noe godt å drikke og en sosial og hyggelig kveld. Det har startet mange nye i SiT-Idrett denne høsten, så det var en fin anledning til å bli kjent med hverandre utenfor våre svette og travle arbeidsplasser. Jeg føler meg heldig som hører til på en arbeidsplass sammen med så utrolig mange flotte, spreke, energiske og trivelige mennesker!
Det ble en veldig morsom kveld sammen med fantastiske kollegaer! Jeg gleder meg allerede til neste anledning for å samle denne flotte gjengen, og forhåpentligvis får da enda flere av oss anledningen til å være med!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar