mandag 17. juni 2013

Bloggen tar sommerferie

Da har jeg, forhåpentligvis i likhet med alle andre, endelig tatt etterlengtet sommerferie! Semesteret har gått alt for raskt, som alltid, og det føles ikke så lenge siden det var juleferie. Likevel har mye morsomt skjedd, og i SiT har vi både arrangert SiT Benefit for tredje året på rad, hatt spinning- og yogakurs, noen av oss har vært på conventions, og vi har alle bidratt med vår beste innsats for at alle skal få den treningsopplevelsen de fortjener, enten det har vært som resepsjonist, veileder eller som instruktør i spinning- og aerobicsalene våre :)

Det blir forhåpentligvis en spennende sommer, med noen planlagte feriemål, men også med stort rom for å kunne gjøre akkurat det som faller meg inn - noe jeg gleder meg til! Første stopp på sommerferien er, som jeg skrev i forrige innlegg, to uker med byggepraksis sammen med 21 andre sporty arkitektstudenter i vakre Rjukan - og nå er vi godt i gang med arbeidsdag nummer 7. Hvordan vi ligger an og prosjektets utvikling kan du følge med på her, eller sjekke ut facebookgruppen til Rallar arkitekter! Spennende er det, og vi håper på flere dager med sol og varme - da er det godt å jobbe utendørs :)

Jeg vil også bruke dette innlegget til å få takke for et utrolig artig og sprekt semester her i SiT Idrett! Jeg er overbevist om at Trondheim har de sprekeste studentene i landet! Med så mange ivrige og sporty medlemmer og med mange spennende planer for høsten, gleder jeg meg allerede til å ta fatt på et nytt semester i august! Men først skal to måneder med skolefri nytes, og det er på tide at bloggen tar sommerferie! Husk å følge @treningisit på instagram, der kommer det oppdateringer i hele sommer!

 Ønsker alle en herlig, avslappende, varm, solfylt og ikke minst sprek ferie! Spis is, tren, slapp av og ikke minst - gjør akkurat det du har lyst til :)Oppsummerende bilder fra byggepraksis på Rjukan; Bygging, workshop med de lokale barna, paintball, fotballcup, og mer bygging - vi gleder oss til å bli ferdige!
Frodige og vakre Rjukan

Ellen og jeg, klare for bygging!

Bygget tar form

Godt å være mange når det skal løftes tungt


Runa og Ellen er strålende fornøyd med
pausematenFotballkamp mot de lokale
Lokalbefolkningen i Rjukan inkluderes i prosjektet -
male- og snekreworkshop for barn i alle aldre

Marit og Silje hjelper til

Avbrekk fra jobbingen - paintball er helt topp!

Klare for kamp
Solen må nytes selv om man jobber
Leker byggmester Bob!


Sol og varme - godt med lunsjpause

Bygget tar form - og det er artig å se resultater av jobbingen!
Foto: Kristian Eliassen


God sommer - vi sees i august!


Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar