fredag 14. juni 2013

Reisebrev - Rallareventyr

Da er ferien i gang for min del, og det er godt å være ferdig med alt som heter pensum, lesing og eksamener. En travel vår har endelig gått over i sommerferie - noe som skal nytes til det fulle. Hvordan det har gått på de enkelte eksamenene er det ingen vits i å tenke på, det kan ikke gjøres noe med verken fra eller til akkurat nå. Det er i stede tid for sommer, sol og nye eventyr!

Mine første to uker av ferien tibringes i vakre Rjukan, hvor jeg sammen med 16 andre, ivrige arkitektstudenter er med arkitektfellesskapet Rallar for å bygge Rjukan Torvstue - et pulserende møtepunkt for Rjukans befolkning midt i sentrum. Vi er i gang med byggedag nummer 4, og har kommet godt i gang med prosjektet. Det er utrolig lærrerikt, artig, og ikke minst spennende og utfordrende å jobbe tett sammen med andre mot et felles mål. Følg gjerne utviklingen av prosjektet her.

Med unntak av byggingen, er det også lagt inn mye annen morro i programmet. Rjukan byr på utrolig mange fine naturopplevelser, og programmet for søndag er blant annet fridag med tur til Gaustadtoppen (1833moh.). Ellers står strikkhopping på programmet for noen, du finner arkitektstudenter løpende rundt i skog og mark, det blir bading på Rjukanbadet - og ikke minst gleder vi oss til dagens lokale fotballcup! Det blir både spennende og artig :)

Helt i startfasen - dag 1

Nøyaktighet og presisjon

Lunsjpause dag 1

Nydelig vær i Rjukan


Mange fine stier å velge mellom

Fantastisk natur


Tørste jenter

Da smaker det godt med fjellvann

Salatoppkutting til 22 mennesker

Lasagne til arbeidssomme studenter

Her rommer fjellet både squashbane,
sandvolleyballbane, håndballbane osv!

Omvisning i Rjukan - mye spennende historie
Deilig å jobbe i strålende sol! Ellen, Mariann og Halvard

Teamwork og samarbeid - viktig når mange skal løfte tungt sammen

Hobbysnekkern!

Første sjikt er på plass!

Noen av oss fant også frem til Rjukans flotte treningssenter - tungtvannskjelleren!
Vi i SiT vet hvor viktig det er å varme opp - og her er Kristine Ø t.v. (instruktør i SiT) i gang med felles oppvarming!

Hjelm og vernesko er på - hurra for HMS!
Det blir artig å se hvordan bygget blir til slutt - og mens vi jobber koser vi oss, hører på musikk og ler og tuller - uansett vær :)

Fortsettelse følger...!


Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar