fredag 7. juni 2013

Sommeravslutning for instruktørene

Onsdag ettermiddag samlet noen av instruktørene her i SiT Idrett seg for en liten sommeravslutning. Planen for lenge siden var å ha en stor og flott sommefest før alle dro hvert til sitt, men med eksamenstid og mye annet som foregår, ble det ikke tid til planlegging og gjennomføring - dessverre! På den andre siden har vi blitt enige om at vi tar det igjen i august, så har vi noe koselig å glede oss til når vi kommer opp igjen etter sommeren også :)

Planen var i utgangspunktet å møtes på festningen for å grille, slappe av og kanskje spille litt volleyball - vi liker jo å være fysisk aktive. Men på grunn av ustabilt vær og skiftende værmelding, fant vi ut at det kunne være vel så koselig å møtes innendørs et sted. Valget falt på café Aroma i prinsens gate. De som møtte opp var fulle av sommerenergi og godt humør - så riktig koselig ble det!

Flotte og sommerpyntede mennesker; Elin, Astrid, Silje S, Sindre, Ingrid og Ole :)


Kose oss - det kan vi! Steffen, Kishia, Sondre, Elin, Astrid og Silje S!

Sindre, Ingrid, Ole, Nina og Silje L!

Praten gikk i ett om alt og ingenting, og stor enighet var det i at vi alle er svært fornøyde med vårsemesteret her i SiT Idrett. Vi jobber som instruktører ut i fra felles interesse og glede rundt det å ha aerobic- og spinningtimer, og jeg tror jeg kan si at vi elsker jobben vår - alle sammen! Men jobben hadde ikke vært like artig om ikke dere, våre spreke, sporty, sprudlende og hardtarbeidende medlemmer møtte opp på timene våre, igjen og igjen :)

God sommer fra hele gjengen! :)


Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar