torsdag 22. august 2013

Velkommen tilbake!


Da er sommerferien over også for denne gang, enten vi vil eller ikke, og her i SiT Idrett ønsker vi både gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til nok et sporty, energifylt, morsomt og svett høstsemester! 


Selv om ferien er ferdig, har både august og september en tendens til å by på flotte, varme og solrike dager - så ikke vær redd for at høsten allerede står for dør selv om vi starter opp med et nytt semester! Jeg vil tro dere alle har hatt en fantastisk ferie og opplevd mye morsomt. Uansett om du har jobbet, reist verden rundt, eller benyttet deg av å ligge paddeflat og bare nyte solen, håper jeg ferien har gitt deg energipåfyll og hjulpet til med å lade opp batteriene slik at du nå er klar for å ta fatt på studiehverdagen! :)

I år som i fjor har mange benyttet seg av at det har vært sommeråpent på Portalen - hurra for spreke og ferietrenende studenter! Ellers har vi for tiden et redusert timetilbud på alle sentrene, men allerede fra førstkommende mandag av er den ordinære timeplanen for høstsemesteret i gang for fullt! Så har du ikke kjøpt nytt eller fornyet ditt gamle medlemsskap hos oss enda, er det på høy tid å få det gjort - billigere og bedre treningstilbud for studenter tror jeg ikke finnes! Oversikt over priser, åpningstider og annet du kanskje lurer på finner du HER.


Da det var immatrikulering forrige uke, sto flere av de ansatte i SiT idrett på stand og spredte det flotte budskap om vårt supre treningstilbud til Trondheims nye studenter!

En våt velkomst til Trondheims nye
studenter!

Idrettskonsulent Ida informerer om tilbudet
vi har i SiT Idrett!


























Nærmere informasjon om nye timeplaner og oppussingen på gløshaugen og dragvoll kommer om ikke så lenge! :)

Jeg gleder meg til å ta fatt på semesteret, og håper du er klar for en sprek og morsom høst!

Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar