søndag 25. august 2013

Nytt semester betyr ny timeplan!

Da er vi endelig klare til å sparke i gang høstens hovedtimeplan her i SiT idrett!

Som jeg skrev i forrige innlegg kribler det nok i alle instruktørbein etter å komme skikkelig i gang med gruppetrening igjen etter ferien! Og fra i morgen av (26.08) starter vi opp for fullt. Vi gleder oss veldig mye til å se både gamle kjente og helt nye fjes på timene våre - og jeg håper dere også gleder dere til å komme ordentlig i gang!

For de fleste av instruktørene har de siste ukene gått med til planlegging av timer gjennom analysering av sanger og oppdagelsesjakt etter nye og gode øvelser - alt for å lage best mulig timeprogram for høstens treningssemester. Det å lage de ulike timene krever mye tid, arbeid og tålmodighet, men når ting først klaffer og man finner sanger og øvelser som virkelig fungerer, er det veldig morsomt!  :)

Oversikt over timeplanene på de ulike sentrene finner du HER, og det er nye, spreke farger for de ulike kategoriene denne høsten! Inne på sit.no/trening finner du både ut hvordan du booker time og i tillegg ligger det en kjempefin oversikt over hva de ulike timene våre går ut på - forhåpentligvis finnes det noe for enhver smak!


Opp og hopp - saltimer er både artig, slitsomt og utfordrende!

Spinningssalene ser best ut når de er stappfulle av spreke studenter!


Det blir artig å komme ordentlig i gang igjen - jeg gleder meg veldig! Håper på å se både gamle og nye på timene fremover :)


Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar