søndag 22. april 2012

SiT Benefit neste lørdag!

Neste lørdag (28.april) arrangerer vi for andre år på rad SiT Benefit! Fjorårets veldedighetsaerobic var en suksess - og i år håper vi på enda flere deltakere! For å delta kjøper man billett til 100 kr (eller mer om du vil), og alle inntektene går til Aktiv mot Kreft. Instruktørene jobber gratis, og SiT Idrett sponser midler til scene og lys som skal rigges i Armfeldtsalen på Idrettsbygget Gløshaugen. I tillegg har vi fått sponset frukt og YT-produkter fra TINE! Vi har satt sammen en 2,5 timers treningsøkt der man skal få litt av alt: Først setter Ingeborg, Ida M og jeg i gang showet med en miks av ulike dansestiler (litt hiphop, litt salsa +++), før Sindre og Elin kjører ei lita økt med Afro. Deretter er det HØY PULS som gjelder i en liten time, da Camilla, Anneli og Ida skal ha puls/kick off/hard core. Den siste halvtimen skal jeg sørge for å roe stemningen med SMIDIG før alle kan ta helg med god samvittighet!

Vi er godt i gang med planleggingen, og i helga har instruktørene møttes for å øve til den store dagen :)

Camilla, Anneli og Ida lover høy puls og topp stemning!































Her under er to små teasere fra helgas øving. Først får du se hvor ekstatisk man kan bli av å ta spensthopp, og derunder et klipp fra Zumba-timen. Ikke helt synkrone enda - men det skal bli! :)




Forhåndssalg av billetter starter torsdag ettermiddag på Idrettsbygget Gløshaugen. Det blir også mulig å kjøpe billett på lørdagen før vi starter klokka 12.00.

Marit Anne

1 kommentar: