tirsdag 11. august 2015

Velkommen tilbake

Da er sommeren over også for denne gang, enten vi vil eller ikke, og igjen har ferien gått alt for fort. I dag var det immatrikulering her i Trondhem, og vi i SiT Idrett ønsker både gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til nok et sporty, energifylt, morsomt og svett høstsemester med mye spennende på planen! 

Selv om ferien er ferdig, har både august og september en tendens til å by på flotte, varme og solrike dager - så ikke vær redd for at høsten står for døren selv om vi starter opp med et nytt semester. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk ferie, fått slappet av og opplevd mye morsomt. Uansett om du har jobbet, reist rundt eller benyttet deg av å ligge paddeflat på en strand, håper jeg ferien har gitt deg energipåfyll og hjulpet til med å lade opp batteriene dine slik at du nå er klar for å ta fatt på studiehverdagen! :)


SiT har som vanlig stått på stand nå under immatrikuleringen, og ønsket alle nye studenter hjertelig velkommen til verdens beste studentby. Flere av de ansatte her i SiT Idrett var på plass for å spre det gode budskap om vårt supre treningstilbud til Trondheims nye studenter!



Foto: SiT
Foto: SiT
Foto: SiT
I ferien har mange benyttet seg av at det har vært sommeråpent på Portalen - hurra for spreke og ferietrenende studenter! Ellers har vi for tiden et redusert gruppetimetilbud, men allerede fra og med uke 35, altså mandag 24.august, er den ordinære timeplanen for høstsemesteret i gang for fullt! Så har du ikke kjøpt nytt eller fornyet ditt gamle medlemsskap hos oss enda, er det på høy tid å få det gjort - og husk at du nå kan ordne dette helt selv på nettsiden vår! Billigere og bedre treningstilbud for studenter tror jeg ikke finnes. Oversikt over priser, åpningstider og annet du kanskje lurer på finner du HER.

Mye spennende har skjedd her i SiT Idrett i løpet av sommeren. Blant annet har vi utvidet styrkearealet på Idrettsbygget Gløshaugen, vi har utviklet et nytt timekonsept som lanseres på hovedtimeplanen, og ikke minst har nå hele SiT Idrett fått sin egen instagramkonto @sitidrett hvor det legges ut informasjon om alt det spennende som skjer her i tiden fremover. Mer om alt dette kan du lese her på bloggen om kort tid - stay tuned!

Sommerklem fra Nina

1 kommentar:

  1. Nice change with the tags at the top!!! wordpress gives even more functionalities if you are interested!! Happy Blogging Nina!

    SvarSlett