mandag 24. august 2015

Hovedtimeplanen er i gang

Da er det endelig på tide at hovedtimeplanen vår sparkes i gang. Fra og med i dag er det full rulle her i SiT, noe vi har gledet oss til lenge, og ved å ta en titt her får du full oversikt over alle timene vi kjører i høst. 

Husk også på at du kan kjøpe medlemskap her i SiT Idrett og NTNUI på nett. Det gjør du enkelt og greit ved å klikke deg inn på nettsiden vår, for så å registrere ny bruker om du ikke allerede har en, velge type medlemskap, betale, og på 1,2,3 har du et nytt medlemsskap i boks! Her kommer en trinnvis og enkel beskrivelse av hvordan du skaffer deg medlemskap helt på egenhånd:

1. Gå inn på sit.no og klikk deg videre oppe til venstre på skjermen, der det står "kjøp treningskort":
2. Registrer ny bruker, eller logg inn med mail og passord:

3. Har du ikke bruker fra før, fyller du inn skjemaet som kommer opp på skjermen:

4. Etter at du har registrert deg, velger du "kjøp treningskort".


5. Kryss av for ønsket medlemskap, og for at du aksepterer vilkårene. Gå så til betaling. Når betalingen er gjennomført, er det bare å ta turen til ditt nærmeste senter for å få aktivert treningskort.

6. Ønsker du ikke å kjøpe på nett, gjennomfører du bare registreringen, og så tar du med deg følgende og møter opp i en av våre resepsjoner i stede.


Så enkelt kan det faktisk gjøres. Har du spørsmål eller noe du lurer på knyttet til det å kjøpe medlemskap, kan du ta kontakt med ett av sentrene våre.

På høstens timeplan lanserer vi et splitter nytt timekonsept; Stødig. Mer om denne nye timen kan dere lese her på bloggen om noen dager. I tillegg kjører vi i gang med nye instruktørkurs nå i høst, både spinningkurs og aerobickurs. Ta en titt på nettsiden vår for å lese mer om hvordan du melder deg på. 


Klem fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar